Mini Trajecten

Je dacht dat je best lekker ging, met (de plannen voor) het inrichten of restylen van je huis. Tót je vast liep en je jezelf tegen kwam. Misschien blijf je twijfelen en switchen in stijl. Heb je keuzestress. Geen tijd/energie/ zin of geduld. Of misschien gebeurt er helemaal níks, omdat je  niet weet waar je beginnen moet.

Kies het minitraject wat bij jou past. In een periode van een maand werk ik met je samen aan dát thema waar bij jou het stoom van uit je oren komt. Zo pak je het écht goed aan én blijft het behapbaar. Lees hier onder meer. Wil je weten óf en hoe ik jóú het best kan helpen? Schroom niet en vraag via één van de knoppen.

 

Alle minitrajecten:

Deep Style Dive

Stijl is geen copy paste, of achter trends aanhollen. Stijl  is een reflectie van je persoonlijkheid. Blijf jij maar kopen, verven of veranderen, maar is het nooit écht naar je zin? Of heb je keuzestress? Dan is dit mini traject voor jou!

We “duiken” als het ware in jou. Je (her)ontdekt waar je écht van houdt. Niet alleen vanuit je hoofd, maar vooral op gevoel, met een super duidelijke richting als doel.

Na dit mini traject weet je eindelijk waar jij écht Verknocht aan bent, heb je inspiratie en tools voor de praktijk. De belangrijkste punten uit de sessie verwerk ik in jouw stijlplan mét stijl- & kleurpaspoort.  Voor een duidelijke (visuele)  richting.

Restyle & Turn up the base

Hoe vertaal je jouw stijl  naar je (nieuwe) huis? Welke kleur zet  je op welke muur. En wat doe je met het plafond? Raambekleding en je vloer? Moet die keuken er echt uit? Of zijn er andere manieren om die naar je smaak te krijgen?

Weet jij het (even) niet meer? Ik kijk graag (en praktisch) met je mee in je (lege) huis. Een interieur, waar jij je helemaal thuis voelt, begint met een goede basis. 

Na dit mini traject weet jij precies wat je aan moet met de muren, vloeren, plafond, ramen en deuren. Hoe je jouw huis (binnen jouw budget)  helemaal passend bij je smaak en stijl kunt krijgen. In je Restyle plan vind je  wat hiervoor precies nodig is. 

Minimaliseren

We verzamelen ongemerkt van alles. Hoe is dat bij jou? Ben je blij met jouw woon items. Heb je veel impuls aankopen. Of (functionele) spullen in de haast meegegrist. Met teveel “ruis”  wordt het resultaat nooit zoals je hoopt. 

We gaan minimaliseren, maar belangrijker. we gaan de focus verleggen op waar je écht blij van wordt en wat je gaat houden. Op jouw lievelings dus!

In dit minitraject maken we een vliegende start  in een ruimte naar jouw keuze. Zo leer je, in de praktijk álles over minimaliseren. En vind je, in je minimaliseerplan  hoe je  het verder aan kunt  pakken in de rest van je huis.

Furniplan

Vaak kopen we meubels, omdat we ze “wel”  leuk vinden. Omdat we ze (goedkoop) konden krijgen of omdat ze praktisch zijn. Te weinig kijken we of het klópt. Bij jou, je huis. De m2. De vorm van de kamer. En jouw  leefstijl.

Hoe maken we het ruimtelijker, praktisch én mooi? En hoe wordt het een geheel? Wat zou je kunnen kopen,  vervangen, verplaatsen of aanpassen? 

Ik neem bij de sessie al voorbeelden en stalen mee. In mijn studio werk ik het verder uit en maak ik jouw persoonlijke Furniplan. Deze ontvang je per mail. De kleur- en materiaalstalen ontvang je natuurlijk in het echie!

Woonshoppen

Je huis is ingericht. De basis staat! Maar wat zet je op tafel? Wat hang je aan de muur? Welk krukje zet je in die hoek en welke plant?  Kortom: Het aankleden van je huis met de juiste woonitems, zodat ze écht verschil maken. Tot in detail.

Tijd om dit  eens écht goed aan te pakken. In dit minitraject gaan we shoppen. Met zorg en aandacht. Samen (of als je wenst, neem ik het  je uit handen.)

We richten ons op kleinmeubelen en accessoires. En kijken samen welke vorm het best bij jou past. Natuurlijk ben je niks verplicht en “shop” ik binnen jouw budget.
Het kan een combinatie zijn van on- en offline shoppen. 

Personal Touch

Is je huis “áf”, maar is het nog niet “jij”? Waarschijnlijk ontbreekt de personal (en finishing) touch. Die zit hem in jouw favorieten. Lievelingsitems die je (in de jaren) verzameld hebt.  Herinneringen. Een dierbare foto, kaartje, souvenir of erfstuk. 

Jouw persoonlijke items maken jouw huis áf en helemaal jou! Komen ze (genoeg) tot hun recht? Kan het beter, origineler of meer “jij”!  En wat ontbreekt er nog? 

We duiken in jouw persoonlijke spulletjes en bedenken daar een uniek plan bij.  Persoonlijk, Tot in detail. Subtiel of juist als eyecatcher.  Als het maar bij je past. De belangrijkste punten uit de sessie verwerk ik in je Personal Touch plan.

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet en begrijpt wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Next

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist

In 2014 werkte ik als vastgoedstylist. Te koop staande huizen werden gerestyled tot ruimtelijke en superaantrekkelijke woningen. Voor zo laag mogelijke kosten. En, eenmaal opgeknapt, richtte ik ze in tot detail, met mijn eigen (met zorg bij elkaar gezochte) inboedels. Ik vond dit fantastisch om te doen en ik bleek er goed in te zijn.

Privé waren er, een paar jaar eerder een aantal heftige dingen gebeurd. Zonder dat ik het door had, raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt in de jaren hierna. Privé, maar ook in mijn werk verloor ik mezelf in taken die helemaal niet bij me pasten. Dingen die me veel stress gaven en waar ik op leeg of vastliep.  Maar ik “vond” dat ik dat maar gewoon moest kunnen en doen. 

Pas nadat ik in 2017 “omviel” met een flinke burn-out, werd het me langzaam duidelijk dat ik ver verwijderd was geraakt van wie ik ben. Ik was lang tot niks meer in staat. Pas eind 2018 kon ik weer wat werken. Maar niet als ondernemer.
Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn onderneming, waar ik zo van hield,  moest laten gaan. 

Toen ik mijn oude werk als kapster had opgepakt.(Her)ontdekte ik dat ik naast huizen, styling en interieur gék ben op echte connectie met mensen. Ik bouwde snel een warme band op met mijn klanten. Toen ik éíndelijk mezelf was , besloot ik weer aan de slag te gaan als ondernemer en stylist. Op een manier die super dicht bij mij staat en mijn klanten écht verder helpt! 

Je kunt niet álles en dit moet je ook niet willen. Dat weet ik inmiddels. Als ik eerder “nee” had gezegd of hulp had gevraagd was het anders gelopen. Maar deze ervaring heeft mij persoonlijk ook veel moois gebracht. Dit zie je terug in mijn aanbod. Zo ook deze mini trajecten.  Neem gerust contact met me op. Ik help je graag jouw persoonlijke “hobbel” over. X Marit