Mini Trajecten

Een interieur bestaat uit verschillende onderdelen. 

Het decor:  muren, vloer, plafond, ramen en deuren.

En de stukken: “grote ” (meubels) en “kleine stukken” (accessoires).

Het decor en de stukken vormen samen het interieur.

In het Verknocht Traject, komen alle onderdelen uitvoerig aan bod.

Maar misschien is met jouw “decor” niks mis. En wil jij vooral meer ruimte ervaren in je huis. Met een écht goede indeling en de juiste “stukken”. 
Kies het minitraject (of minitrajecten) naar jouw wens en situatie.

Alle minitrajecten:

Restyle

Vaak gaat het bij Restyle om grote keuzes. 

En helaas gaat het nogal eens mis. Een verkeerde inschatting.  Onbewust teveel beïnvloed door trends. Keuzestress. Het niet voor je kunnen zien. Teveel keuzes in korte tijd. Of te weinig rekening houdend met de spullen die je al hebt. 

Hoe zorg je dat  je het over 10 jaar nog steeds mooi vind.  Of zou je willen weten hoe je  kunt hergebruiken of upgraden?  Die keuken die in basis “prima” is, maar helaas niet “jij!” Je zal versteld staan van de mogelijkheden. Wat er allemaal kan.

De focus ligt op het “decor” van je huis. Na dit mini traject weet jij precies hoe je  je dit  (binnen jouw budget)  aan kunt pakken. Gewoon goed. Voor de lange termijn. Uiteraard start ik bij wat er al ís. Je bank of tafel. We maken een geheel.  Na dit minitraject zul je eindelijk ervaren hoe je een supergoed basis neerzet, het perfecte decor. Helemaal kloppend met jou en al je favoriete spullen die je al hebt. 

Furniplan

Vaak kopen we meubels, omdat we ze “wel”  leuk vinden. Omdat we ze (goedkoop) konden krijgen of omdat ze praktisch zijn. Te weinig kijken we of het klópt. Het meubel zelf. De indeling. 

Klopt het bij jou en je leefstijl? De vorm en indeling van de kamer. De m2. En jouw  leefstijl.

Hoe maken we het ruimtelijker, praktisch én mooi? En hoe wordt het een geheel? Wat zou je kunnen kopen,  vervangen, verplaatsen of upgraden?

Misschien is er ruimte voor maatwerk. En hoe zit het met de verlichting?

De focus ligt op de indeling en de meubelen. (de stukken) Uiteraard start ik met wat er al is. Bijv jouw overige meubels, de indeling of de kleurtint van de vloer. Dat is het startpunt van het ontwerp. Na dit minitraject zul jij eindelijk ervaren hoe je, zonder meer m2 een ruimtelijk, heerlijk en mooie kamer hebt. Met genoeg opbergruimte. Met meubelen die kloppen bij de ruimte, jou en je leefstijl.

Járen plezier. Heerlijk! 

Woonshoppen

Vaak steken we al ons geld en energie in de basis van een huis. Het “decor” en de grote “stukken”. Vloer, bank of keuken. Eenmaal verhuisd komt het er niet meer van. We maken het niet áf. Het geld (of de “koek” is op) Jammer, want  kleinmeubelen en accessoires maken (of breken) jouw interieur. 

Hoe kijk je nou kritisch wat je neerzet of weghaalt. 
Wanneer is het teveel en wanneer genoeg? 
Wat hang je op de muur aan die lege plek en hoe zorg je dat dat rommelige hoekje opgeruimd en netjes blijft?

Als je kiest voor dit minitraject gaan we (eindelijk) de boel helemaal afstylen. Alle puntjes op de i.

Kijken (en aanschaffen)  wat er nodig is. Perfect passend bij de basis, (het decor en de grote stukken) waar jij als het goed is blij mee bent, helemaal áf. 
Je zult versteld staan wat die “kleine stukken” met de ruimte doen. 
Tot in detail maken we het af. En mixen we nieuwe items met jouw favorieten die je al hebt. 

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet en begrijpt wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Next

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist

In 2014 werkte ik als vastgoedstylist. Te koop staande huizen werden gerestyled tot ruimtelijke en superaantrekkelijke woningen. Eenmaal opgeknapt, richtte ik ze in tot detail, met mijn eigen samengestelde inboedels. Eerst zette ik de grote “stukken” neer en pas als dat perfect was, kwamen de juiste kleinmeubelen en accessoires. En ik had succes. Eerder onverkoopbare huizen gingen na mijn styling als warme broodjes.

En ik kreeg regelmatig de vraag dat de kopers mijn inboedel er graag bij wilden kopen.

Hoe leuk en succesvol het allemaal ook was. Zonder dat ik het door had, raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt. Privé waren er, een paar jaar eerder een aantal heftige dingen gebeurd. In mijn werk verloor ik mezelf in taken die niet bij me pasten. Zoals aansturen en coördineren. Dingen die me veel stress gaven en waar ik op “leeg” liep.  

Pas nadat ik in 2017 “omviel” met een flinke burn-out, kon ik zien dat ik ver verwijderd was geraakt van wie ik ben. Ik was lang tot niks meer in staat. En juist in díé periode besloten wij te verhuizen. (top 10 van stressvolle dingen in een mensenleven). Het was goed. We gingen Kleiner wonen, met veel lagere maandlasten.

Hoewel ik als woongek natuurlijk het liefst het hele huis op de schop had gegooid. Was dat in deze situatie geen goed plan. We pakten het stap voor stap aan. En maakten er zo, in een heel rustig tempo ons droomhuis van.

Naast mijn Verknocht Traject. Waarbij we je huis in maximaal een jaar van a tot z aanpakken. Wilde ik daarom de belángrijkste onderdelen lós aanbieden. Zo kun jij er uit pikken waar jij nu behoefte en ruimte voor hebt.  Weet je nu nog niet zo goed óf en hóé ik jou kan helpen? Vraag het me gerust.  Liefs X Marit