Minitrajecten

Het inrichten van een huis gaat in fases. Als eerst: het decor: De muren, ramen en  vloer. Daarna het inrichten met de juiste “stukken”: “grote” (meubels) en “kleine stukken”(accessoires).  Welke items je al hebt en wát je precies in huis (terug) zet. In combinatie met met de juiste opberg systemen máken het eind resultaat.

Omdat elk huis, mens en situatie anders is. En ik graag duidelijke prijzen met je communiceer, heb ik minitrajecten ontwikkeld met de belangrijkste thema’s. Jij pikt het thema eruit wat (op dit moment) bij je past. Als je je huis bijvoorbeeld in je eigen tempo, stap voor stap aan wil pakken is een minitraject perfect voor jou!

Minitrajecten - verhuizing of restyling/verbouwing:

Restyle

Jij wil je (nieuwe) huis opknappen. 

Het “decor” van je huis écht naar je zin maken. Met de juiste kleuren en materialen.  

Helemaal kloppend! Bij jou, je huis én je favoriete spullen die je al hebt en in dit decor komen staan.

Van de grote gebaren tot de kleinste details.

Zó, dat het ook over 7 jaar nog steeds bij je past.

Furniplan

Jij wil nu eindelijk een inrichting die klopt. Ruimtelijkheid. De allerbeste indeling. Vorm & functie. Én de leukst mogelijke meubelen.

Helemaal kloppend bij jou en de basis van je huis.
Waarbij we álles halen uit de m2 die je hebt.

Praktisch én supermooi!  Rust, overzicht en ruimte

En géén spijt achteraf, omdat het helemaal jij is! 

Woonshoppen

Jij wilt nu eindelijk optimaal genieten van je huis. Niet stoppen na de grote uitgaven. Het écht áf maken, met de allerleukste woonaccessoires.

Het wordt echt onderschat. Maar accessoires maken of breken je interieur. Zéker als je kleiner woont.

Met het accent op de juiste plekken. Rust ik niet tot het klopt. Praktisch & esthetisch. Tot in de details.

Minitrajecten - Overzicht in huis:

Minimaliseren

Jij bent klaar met de troep. Je ziet dat je teveel spullen hebt, maar weet  niet waar je beginnen moet. Laat staan dat er echt zín in krijgt.

En toch is de kans groot dat dit is wat er gebeuren gaat. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt. 

In een “hands on” kickstart help ik je op weg, zodat jij vol goede zin door kunt pakken en ruimte maakt.

Home Organizing

Je hebt al flink ontspuld en droomt van goede opberg systemen. Van overzicht. Ook áchter de kast deurtjes. 

Maar naast praktisch wil je ook mooi! Ik combineer het organiseren van je spullen met styling.

Echt goede systemen die bij jou en jouw (gezins) situatie passen. Voor nu en voor járen!

Styling

Jij bent blij met je huis, en de spullen die je hebt maar wil het kloppend, tot in detail écht áf. Een goede flow, waar elk item op de juiste plek staat.

Ideaal na bijvoorbeeld een een minimaliseer- en/ of home organizing traject. Of na een roerige tijd.

Goed gestylede en persoonlijke hoekjes. Dé perfecte afsluiter om alle puntjes op de i te zetten. 

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet en begrijpt wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Next

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist

In 2014 werkte ik als vastgoedstylist. Te koop staande huizen werden gerestyled tot ruimtelijke en superaantrekkelijke woningen. Na het restylen van de basis,  richtte ik ze in tot detail, met mijn eigen samengestelde inboedels. Eerst zette ik de grote “stukken” neer en pas als dat perfect was, kwamen de juiste accessoires. En ik had succes. Eerder onverkoopbare huizen gingen na mijn styling als warme broodjes. Ik kreeg regelmatig de vraag of de kopers de inboedel er bij konden kopen.

Hoe leuk en succesvol het allemaal ook was. Zonder dat ik het door had, raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt. Privé waren er, een paar jaar eerder een aantal heftige dingen gebeurd. In mijn werk verloor ik mezelf in taken die niet bij me pasten. Zoals aansturen en coördineren. Dingen die me veel stress gaven en waar ik op “leeg” liep.  

Pas nadat ik in 2017 “omviel” met een flinke burn-out, kon ik zien dat ik ver verwijderd was geraakt van wie ik ben. Ik was lang tot niks meer in staat. En juist in díé periode besloten wij te verhuizen. (top 10 van stressvolle dingen in een mensenleven). Wél heel bewust en het was goed.  We gingen Kleiner wonen, met veel lagere maandlasten.

Hoewel ik als woongek natuurlijk het liefst het hele huis op de schop had gegooid. Was dat in deze situatie geen goed plan. We pakten het stap voor stap aan. En maakten er zo, in een heel rustig tempo ons droomhuis van.

Zo hielde ik het behapbaar (en betaalbaar!)  Dit maakt dat ik koste wat kost mijn diensten ook voor een kleiner instapbedrag wil aanbieden. Zonder kwaliteit te verliezen. Zo kun jij er uit pikken waar jij nu behoefte, tijd en geld voor hebt.  Weet je nu nog niet zo goed óf en hóé ik jou kan helpen? Vraag het me gerust. Ik maak met liefde een half uurtje voor je vrij.  Liefs X Marit