Whatsappvies

Je bent bezig mét, of aan het nadenken óver het inrichten of restylen van je huis. Je weet best wat je wilt. Maar dan slaat opeens de twijfel toe. Een vloer van hout of grijs? Een rechte tafel of ovaal? Wat doe je met die hoek of  brede vensterbank?

Je hebt behoefte aan een back up. Aan inspiratie, een frisse blik. Iemand die even met je meekijkt en denkt.  Onafhankelijk en eerlijk, zodat jij weer verder kan.

 

Het whatsappvies is jouw hulplijn bij het (re)stylen en inrichten van je huis. Via een filmpje wat jij maakt, kijk ik  “over je schouder” met je mee. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, een concrete vraag hebt of een second opinion wil.

Hoe ziet het Whatsappvies er uit?

Whatsappvies- Online advies via whatsapp

CONCTACT-
Stuur me via één van de buttons een berichtje dat je graag een Whatsappvies wil. Laat  alvast je  telefoonnumer achter. 
Als we een afspraak hebben gemaakt, stuur ik jou via de app een welkomst berichtje met alle info en een vragenlijstje.

VOORBEREIDING
Om het optimale uit dit whatsappvies te halen heb ik van jou informatie nodig: Je kiest een ruimte in je huis en maakt hier een filmpje van. Tijdens het filmen, vertel je mij waar je tegen aanloopt. Waar je inspiratie in wilt en/of waar je vragen over hebt.  Je leidt me als het ware rond. Dit filmpje (ca 10 minuten)  app je naar mij.  Samen met de ingevulde vragenlijst.

WHATSAPPVIES-

Ik bekijk je filmpje aandachtig en luister goed naar wat je zegt. (ik hoor óók wat je tussen de regels door vertelt.)
Vervolgens gaan bij mij de raderen draaien, krijg ik inspiratie en ideeën. Die deel ik vervolgens in een persoonlijk mondeling  voicmememo via Whatsapp, zodat je het terug kunt luisteren en niks mist of vergeet. 
Met dit whatsappvies ga je vervolgens zelfstandig aan de slag. 

 

Wat klanten zeggen over hun Whatsappvies

Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!

Investering

50,-  incl 21%  BTW