Het Verknocht Traject!

Speciaal voor diegene die écht  Verknocht wil wonen. Met alleen díé items waar je blij van wordt. Helemaal ingericht en passend bij jou. Door mijn jarenlange ervaring als vastgoedstylist zie ik vanaf het eerste begin de mogelijkheden voor jouw huis. 

Of je nou uit een relatie komt,  (noodgedwongen) kleiner gaat wonen. Of voor het eerst (weer) alleen. Als jij op een belangrijk kruispunt in je leven staat. Is dit unieke traject voor jou!  Je krijgt mijn absolute aandacht een half jaar lang. Ik ben er voor jou.  En ik rust niet, tot alles, ja álles klopt!

Stijl traject op maat

Kleiner wonen is geen nadeel, maar een kans

Wist  je dat verhuizen in de top 10 ranking staat van de meest stressvolle gebeurtenissen voor een mens?

Zeker als je het (noodgedwongen) alleen moet doen, kan dit heel overweldigend zijn.

Helemaal als je er voor je gevoel op “achteruit” gaat.  Anders dan je was gewend. Kleiner of minder nieuw.

Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat dit zéker geen nadeel is. Maar een mooie kans. 

Hoe fijn zou je het voor je zijn als ik een half jaar lang naast je sta. Je ontzorg. Door jou te laten zien, hoe je het optimale uit je huis haalt, zonder een fortuin uit te geven. Dat we samen de ruis uit je huis halen.  Ik je wensen hélemaal begrijp.

Ik de allerbeste keuzes er voor je er uit filter. Zodat jij moeiteloos kan kiezen. 

Laat mij je helpen om het zó te restylen, in te richten en af te stylen. Dat jij never nooit meer terug wil naar je grote huis

Ik kan niet wachten om jou te laten ervaren hóé fijn het is.  Als het klopt en precies past. Als er geen ruimte  meer is voor “ruis”.  Zodat overblijft is waar jij superblij van wordt. Een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Een huis waar je straks echt helemaal Verknocht aan bent! 

Je krijgt maar liefst 6 persoonlijke stijlsessies en ik  sta de hele periode aan je zijde voor al je stijlvragen.

Ik beloof je een heerlijke ontdekking reis. Een mooi proces.  
Met voor-, maar vooral veel napret! In jouw huis wat jou past als een jas! 

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als:

In 6 persoonlijke sessies (bij jou thuis of op lokatie) én stijlcoaching voor een half jaar lang, werken we toe naar het huis van je dromen! 
Tot een huis wat helemaal “áf” is. Kloppend. Met je huis, je wensen, budget, de m2 die er zijn en vooral… met  jou als mens! 

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!

De fases van het Verknocht traject

Deep Style Dive

Er is óveral (woon) inspiratie. Trends wisselen elkaar in rap tempo af. Álles is mogelijk. En allerlei woonstijlen vliegen ons om de oren. Scandinavisch, Japandi of Hotel Chique. Inspiratie is super leuk, maar al die mogelijkheden zijn ook om gék van te worden! Stijl is niet achter trends aanhollen. Stijl  is een reflectie van je persoonlijkheid.  En daar start ons Verknocht Traject.

We “duiken” als het ware in jou als mens. Ontdekken waar je écht van houdt. Niet alleen vanuit je hoofd, maar vooral ook op gevoel. Tijdens deze Deep Style Dive leggen we de fundering, waar we het gehele traject op terug kunnen vallen. 

Restyle

Een mooi en kloppend eindresultaat begint met een goede basis!

In de Restyle fase geef ik concreet advies en hakken we knopen door voor de basis van jouw huis. Het “decor”. Van  muren, vloer, ramen en deuren. Dé beste keuzes in combinatie met dát wat er is en nog gaat komen.  Alles laat ik op elkaar aansluiten. Alleen voor eenheid  en rust.

Door mijn jarenlange ervaring als vastgoedstylist, zie ik binnen no time hoe je dit in jouw huis kunt doen.  Zonder alles te slopen of klakkeloos te vernieuwen. Met de prioriteit op de juiste plek en hergebruik waar het kan. 

Minimaliseren

Ben je blij met je woon items. Heb je in het verleden veel impuls aankopen gedaan Is er teveel ruis? Er komt een moment. Zéker als  je kleiner gaat wonen of als je een roerige tijd hebt gehad, dat je het best kan minimaliseren. We leggen de focus op dát waar je écht blij van wordt. Zo ontdek je waar je echt Verknocht aan bent.

In deze fase ga je hiermee aan de slag. We starten met een live sessie waar we samen aan de slag gaan met de woonitems in jouw huis Jij leert álles over minimaliseren. En je leert hoe je ná de sessie door kunt  pakken. Met mij als  stijlcoach in je broekzak ;-). Een superwaardevolle sessie, die ik alleen exclusief aanbied in het Verknocht Traject.

Furniplan

Hoe ruimtelijk en licht jouw huis voelt. Valt of staat met hóé je je meubels plaatst én wat voor sóórt meubels je neerzet. In dit Furniplan minitraject gaan we voor de allerbeste indeling. Ook gaan we op zoek naar de perfecte “grote stukken”.
De allerbeste keuze voor bijvoorbeeld bank, tafel of kast.

Door mijn jarenlange ervaring als vastgoedstylist, waarbij ik tientallen huizen inrichtte met mijn eigen inboedels die ik met zorg had samengesteld. Zie ik binnen no time hoe we jouw huis het best en  ruimtelijkst mogelijk kunnen inrichten.  Door slim om te gaan met de beschikbare meters en voor de állerbeste keuzes te gaan.  Uiteraard helemaal passend bij de items die je al hebt.

Personal Touch

In deze fase ligt de nadruk op het persoonlijk maken van je huis. Natuurlijk maken we alvast de wensenlijst voor het woonshoppen. Maar ik wil ook letterlijk met je kijken hoe we letterlijk meer persoonlijkheid in je huis kunnen brengen.

Hoe zit het met jouw persoonlijke spullen? Items die je verzameld hebt. Woonitems, maar ook foto’s, een lief kaartje, souvenir of erfstuk. Dingen waar je nu nog niet aan denkt. En manieren van toepassingen die net even anders zijn en helemaal passen bij JOU. 

Woonshoppen

Ken je dat? Dat meestal alle tijd en geld gaat zitten in de beginfase. De basis. De vloer, muren. De grote meubels, maar daar bleef het bij. De juiste woonaccessoires worden ontzettend onderschat! Dat vind ik zo zonde!

Dat gebeurt ons niet in dit Verknocht Traject. We maken het áf en opgeruimd! Eindelijk een haakje voor je theedoek. Een tof schoenenkastje voor in de hal. Met een kritische blik en met oog voor detail gaan we kijken wat er er nog nodig is.

En, ik rust pas tot het klopt!

Wat krijg je precies?

20230616 Marit Verknocht-125 aangepast

Investering

 

Nu voor  2895,- incl BTW  

(Of betaal 483,- per maand)

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Next

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist

In 2008 begon ik opnieuw. Mijn toenmalige relatie was over en na een aantal maanden weer terug bij mijn ouders te hebben gewoond, kocht ik helemaal alleen (en met hulp van mijn ouders) een eigen appartementje. 62 m2. In het centrum van Goes. Wat was ik trots.  Dankzij hulp van lieve familie en vrienden werd het een echt paleis!

Ik had het geluk dat ik precies wist hoe ik er  (deels met minimale middelen) een heerlijk thuis van kon maken. Helemaal zoals ik het wilde. Met een spier witte basis (wat sommigen een ziekenhuis vond, maar waar ik zelf zo van hou)  Met frisse aqua blauwe kleuraccenten. (het was 2008) en ik creëerde een mooie opbergoplossing in die ene slaapkamer die er was. Ik liet alle meubelen bij mijn ex staan . En startte met het bedrag dat ik daarvoor kreeg helemaal opnieuw. Het lukte mij om met dit geringe bedrag een super toffe inrichting neer te zetten. Ik kon zelfs nog op vakantie dat jaar! Iets wat ik niet had verwacht.

Hoewel dit al weer jaren terug is, is mijn tijd in dat klein appartementje misschien wel de allermooiste periode uit mijn leven. Ik kon het helemaal doen, zoals ik wou. Trotser op een huis ben ik hierna nooit meer geweest denk ik. 

Het is misschien wel daarom dat ik dit Verknocht Traject heb ontwikkeld voor mensen die ook en nieuwe (door)start maken. Misschien noodgedwongen. Maar écht, van je huis maken we een paleis! Omdat het helemaal van jou is.  Klinkt dat iets wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact met me op. Wie weet gaan wij samen dit traject wel aan.  Liefs Marit

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! Ik vind het belangrijk dat het Verknocht traject voor iedereen mogelijk is. Je kunt in dus zeker in termijnen betalen.  Weet dat alles bespreekbaar is. 

Jazeker! Als je de sleutel nog niet hebt, starten we het traject in je huidige huis.  De opzet blijft wel zoals ik het Verknocht Traject heb bedoeld. Ik ben stylist en geen bouwkundige. Ook doe ik geen bouw begeleiding. Ik doorloop alle stappen zoals hierboven omschreven.  

Meestal zit ik echt wel gelijk op het goede spoor. Zeker in het traject, omdat ik je echt leer kennen. Desondanks kan het natuurlijk gebeuren dat er bij het shoppen of het uitgewerkte Stijlplan iets nog niet helemaal naar je zin is. Geen probleem. Dat plan is er om “op te schieten”    Je bent nooit verplicht om iets te  doen of kopen en heb per onderdeel recht op twee correctierondes.

Een goede match is belangrijk. Het moet wel comfortabel voelen tussen ons. Dat is écht heel belangrijk en ik wil je dan ook vragen: luister daarin naar je gevoel. Dat doe ik ook. Ik help mensen met heel verschillende wensen en smaken. Dat maakt mijn werk ook zo leuk! Als ik écht niet blij wordt van de stijl die jij voor ogen hebt of we “voelen” hem niet . Dan ben je beter thuis bij een collega van mij. Plan gerust een online afspraak met me in, dan maken we kennis.

Dat snap ik helemaal. Het gaat om veel geld. Wellicht kan het helpen om je af te vragen wat het je oplevert als je de investering nu niet doet? Of wat het je misschien gaat kosten? Het afgelopen jaar sprak ik meerdere mensen die spijt hadden van woonkeuzes die ze eerder maakten. Compleet met  buikpijn  achteraf, omdat het niet was hoe ze het hadden bedacht en gehoopt.

Met het Verknocht Restyle Traject voorkom je dit absoluut.

Bovenal moet je denk ik vooral kijken wat het je waard is, om straks in je huis te wonen en écht blij te zijn van alles wat je ziet. Dat het supergoed is ingericht en ruimtelijk voelt. Ook als je maar weinig m2 tot je beschikking hebt. 

 Als je dan nog steeds twijfelt is het (nog) niet voor jou en moet je het ook niet doen. Ook dat is helemaal prima. Misschien past een minitraject beter bij je op dit moment?

Het traject duurt tot een half jaar. Het bestaat uit zes sessies die ieder gemiddeld 2 tot  3 uur duren. (De een korter en de ander langer) We stemmen altijd samen af wat past binnen jouw agenda. 

Ook hoe lang het hele traject gaat duren voor jou. In principe staat er een half jaar voor het traject. Maar dit kan ook sneller Het ligt uiteraard aan jouw situatie. Ga je (al snel) verhuizen? Of woon je al in het huis wat je wilt restylen. Tijdens de duur van het traject houden we contact. Om jou écht goed te kunnen helpen heb ik natuurlijk wel jouw input nodig. Om het optimale uit dit traject te halen verwacht ik dan ook van jou dat je tijd vrij maakt voor de  input tijdens  en vooraf aan het dit Verknocht Traject.

We bespreken samen hoe dit past en maken voor jou een plan op maat. . Bedenk dat je alle tijd die je hierin steekt dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen de komende maanden, maar vooral daarna!

Oh ja zeker, hier gaat het Verknocht Restyle traject jou absoluut mee helpen. Ik heb een hele sessie die gewijd is aan minimaliseren. En je krijgt alle handvatten en oefeningen van mij om het verder op te pakken in je hele huis.  En je zult sowieso merken dat je gedurende het traject zin krijgt om afscheid te nemen van het teveel aan spullen. Je voelt feilloos aan welke items je houden wilt. Reken maar dat jouw huis aan het eind van de rit opgeruimd, overzichtelijk en ruimtelijk is!

Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met me op. Bijvoorbeeld via onderstaande knop. Ik beantwoord je vraag graag.
Je mag me ook appen op 06-44654991