Het Verknocht Traject!

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven? Misschien ga je (noodgedwongen) kleiner wonen. Of voor het eerst (weer) alleen. Of, is er simpelweg eindelijk tijd, budget of ruimte om te investeren in een écht fijne woonplek! Ik kan niet wachten om jou te laten ervaren dat kleiner wonen, écht fijner dan ooit zal zijn!

What you see is what you get. In 6 stijlsessies, werken wij tot een half jaar lang in 6 stijlsessies intensief samen.  Ook tussen onze sessies door ben ik er voor jou.  Ik rust niet, tot alles klopt!  Ik loods je door het hele proces van styling en minimaliseren   Uiteraard is dit een traject op maat. In jouw tempo en binnen jouw budget.

Stijl traject op maat

Kleiner wonen is geen nadeel, maar een kans

Wist  je dat verhuizen in de top 10 ranking staat van de meest stressvolle gebeurtenissen voor een mens?

Zeker als je het (noodgedwongen) alleen moet doen, kan dit heel overweldigend zijn.

Helemaal als je er voor je gevoel op “achteruit” gaat.  Anders dan je was gewend. Kleiner of minder nieuw.

Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat dit zéker geen nadeel is. Maar een mooie kans om fijner te wonen dan ooit! 

Hoe fijn zou je het voor je zijn als ik naast je sta, zo lang als nodig is.  We doen het samen. We maken letterlijk ruimte. Zonder er een fortuin uit te geven. Zonder uren te googlen. Laat dat maar aan mij over! We halen de “ruis” eruit. En ik filter de allerbeste keuzes er voor je er uit  Zodat jij moeiteloos kan kiezen. 

Laat mij je helpen om écht fijn te wonen. Zelfs zó, dat jij never nooit meer terug wil naar je grote huis

Ik kan niet wachten om jou te laten ervaren hóé fijn het is.  Als het klopt en precies past. Als er geen ruimte  meer is voor “ruis”.  Zodat overblijft is waar jij superblij van wordt. Een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Een huis waar je straks echt helemaal Verknocht aan bent! 

Je krijgt maar liefst 6 persoonlijke stijlsessies. Bij jou thuis, in mijn studio óf op (shop) lokatie! En ik  sta de hele periode aan je zijde voor al je stijlvragen. Ik beloof je een heerlijke ontdekking reis. Een mooi proces.  
Met voor-, maar vooral veel napret! In jouw huis wat jou past als een jas! 

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als:

In dit traject doen we het samen! In zes stijlsessies bij jou thuis, in de Verknocht studio óf op woonshoppen op lokatie. Ik filter vooraf voor jou de beste woonkeuzes eruit. Tijdens de zes stijlsessies gebeurt “the magic”.  Dan werk ik vóór en samen met jou hands-on aan jouw interieurplan en hakken we knopen door. Tussentijds houden we contact en schaven we bij. We gaan zo samen stap voor stap jouw proces van minimaliseren, styling en kleiner wonen door. Je blijft betrokken op een manier die bij jou past. Zodat het écht leuk voor je wordt en lekker overzichtelijk!

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!

Een voorbeeld van een Verknocht Traject:

Hier onder zie je een voorbeeld van hoe een Verknocht Traject er uit kan zien.  De tijdlijn in dit voorbeeld is een periode van een half jaar. Zoals je zult begrijpen: Ieder persoon, huis en situatie is anders. Dit voorbeeld is een richtlijn van de inhoud. Jij bent uniek! Wij bepalen samen hoe jouw persoonlijke Verknocht Traject er uit zal zien. 

Sessie 1- Deep Style Dive

Er is óveral (woon) inspiratie. Trends wisselen elkaar in rap tempo af. Álles is mogelijk. En allerlei woonstijlen vliegen ons om de oren. Scandinavisch, Japandi of Hotel Chique. Inspiratie is super leuk, maar al die mogelijkheden zijn ook om gék van te worden! Stijl is niet achter trends aanhollen. Stijl  is een reflectie van je persoonlijkheid.  En daar start ons Verknocht Traject.

We “duiken” als het ware in jou als mens. Ontdekken waar je écht van houdt. Niet alleen vanuit je hoofd, maar vooral ook op gevoel. Tijdens deze Deep Style Dive leggen we de fundering, waar we het gehele traject op terug kunnen vallen. 

Sessie 2- Restyle

Een mooi en kloppend eindresultaat begint met een goede basis!

In de Restyle fase geef ik concreet advies en hakken we knopen door voor de basis van jouw huis. Het “decor”. Van  muren, vloer, ramen en deuren. Dé beste keuzes in combinatie met dát wat er is en nog gaat komen.  Alles laat ik op elkaar aansluiten. Alleen voor eenheid  en rust.

Door mijn jarenlange ervaring als vastgoedstylist, zie ik binnen no time hoe je dit in jouw huis kunt doen.  Ook zonder alles te slopen of klakkeloos te vernieuwen. Met de prioriteit op de juiste plek en hergebruik waar het kan. 

Sessie 3- "Ruis" weghalen

Ben je blij met je woon items? Heb je in het verleden veel impuls aankopen gedaan. Waar zit de ruis? We leggen de focus op dát waar je écht blij van wordt. Waar je echt Verknocht aan bent. En brengen in kaart wat er nodig is qua meubels en waar we dus in de volgende sessie actief voor gaan woonshoppen. 

In deze sessie gaan we dus echt actief samen aan de slag in een ruimte met de woonitems en meubelen die daar staan.  En je leert hoe je ná de sessie door kunt  pakken. Met mij als  stijlcoach in je broekzak ;-). Een superwaardevolle sessie, die ik alleen exclusief aanbied in het Verknocht Traject. Ook brengen we precies in kaart wat er nog ontbreekt voor je huidige of nieuwe huis. 

Sessie 4- Furniplan (meubelshoppen)

Hoe ruimtelijk en licht jouw huis voelt. Valt of staat met hóé je je meubels plaatst én welke meubels je neerzet. In deze stijlsessie staat het Furniplan centraal. We gaan (pre) shoppen. De beste items,  de allerbeste indeling. Ik ga (op afstand) voor je pré shoppen of we gaan samen naar de woonboulevard. Net hoe het je past.

Uiteraard bespreken we dit samen. Ieder persoon en situatie is anders. Daar ben ik flexibel in. Ik vind het belangrijk dat jij geholpen bent op een manier die prettig werkt voor ons allebei . Mocht je weinig tijd hebben is het ook mogelijk dat ik vanuit mijn studio voor je shop en jij je eigen ding kan doen . Wel is het belangrijk dat jij (online) bereikbaar bent voor overleg. Alles is mogelijk in overleg!

Sessie 5 (Kleur & shoplijst)

Welke kleur op welke muur. Het is vaak een hoofdbreker. Ook als je voor een “witte” tint wil gaan. Want hoe kies je de juiste tussen de duizenden mogelijkheden? De juiste nuance maakt of kraakt het geheel. Een echt goed kleuradvies. Iets waar ik graag de tijd voor neem. 

We nemen ook even de tijd om onze shoplijst alvast compleet te maken. ter voorbereiding voor het woonshoppen. Voor de kleinmeubelen en accessoires. Om waardevol te shoppen is een goede wensenlijst cruciaal. We gaan tenslotte niet meer voor onzin of voor ruis, maar alleen díé items waar je blij van wordt!

Sessie 6- Kleinmeubelen & accessoires &

Ken je dat? Dat meestal alle tijd en geld gaat zitten in de beginfase. De basis. De vloer, muren. De grote meubels, maar daar bleef het bij. De juiste woonaccessoires worden ontzettend onderschat! Dat vind ik zo zonde!  Dat gebeurt ons niet in het Verknocht Traject. Tijd om waardevol te gaan woonshoppen!

We maken het áf en opgeruimd! Waardevol shoppen! Dingen die er écht toe doen!  Eindelijk een haakje voor je theedoek. Een tof schoenenkastje voor in de hal. Het kussen perfect voor op de bank. Met een kritische blik en met oog voor detail gaan we kijken wat er er nog nodig is. En,had ik al gezegd?:  ik rust pas tot het klopt! 

Wat krijg je precies?

20230616 Marit Verknocht-125 aangepast

Investering

*1995,- incl 21% BTW  

*Na de Deep Style Dive worden deze kosten  in mindering gebracht en betaal je nog 1700,- voor het Verknocht Traject. (*Doortarten uiterlijk 1 maand na Deep Style Dive Sessie)

excl. evt. kilometer kosten à 0,35 cent per km buiten een straal van 25 km vanaf Goes

In termijnen betalen mogelijk (bijvoorbeeld 665,- in 3 termijnen)

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Volgende

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist

In 2008 begon ik opnieuw. Mijn toenmalige relatie was over en na een aantal maanden weer terug bij mijn ouders te hebben gewoond, kocht ik helemaal alleen (en met hulp van mijn ouders) een eigen appartementje. 62 m2. In het centrum van Goes. Wat was ik trots.  Dankzij hulp van lieve familie en vrienden werd het een echt paleis!

Ik had het geluk dat ik precies wist hoe ik er  (deels met minimale middelen) een heerlijk thuis van kon maken. Helemaal zoals ik het wilde. Met zoveel mogelijk licht, lucht en ruimte! Zo ontwierp ik een mooie (maar betaalbare) opberg oplossing in die ene slaapkamer die er was.  Het lukte mij om dit met een gering bedrag een super toffe inrichting neer te zetten. Ik kon zelfs nog op vakantie dat jaar! Iets wat ik niet had verwacht.

Hoewel dit al weer jaren terug is, is die tijd in dat appartementje misschien wel de mooiste periode uit mijn leven. Trotser op een huis ben ik hierna nooit meer geweest. Een echte frisse start!  Het is misschien wel hierdoor dat ik zo van kleinere huizen hou. Van eenpersoonshuishoudens. En van die vrouw die het zichzelf gunt het maximale uit haar huis te halen!

Misschien ga je er voor je gevoel “op achteruit” Maar écht, geloof me. Dat gevoel ben je al snel kwijt!  We doen het samen. Jouw huis, jouw stijl. Ik help je met mijn skills jouw huis te laten weerspiegelen wie jij écht bent. Klinkt dit als iets wat bij jou past? Neem vrijblijvend contact met me op. Wie weet gaan wij samen dit traject wel aan. Ik zet de bubbels vast koud!  

 

Liefs Marit

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! Ik vind het belangrijk dat het Verknocht traject voor iedereen mogelijk is. Je kunt in dus zeker in termijnen betalen.  Weet dat alles bespreekbaar is. 

Jazeker! Als je de sleutel nog niet hebt, starten we het traject in je huidige huis of in mijn Verknocht studio in Goes.  

Dat is dus het allermooiste van dit traject. Er zit veel tijd in het leren kennen van jou, je wensen en je stijl. De lijnen zijn kort, want jij bent er bij als ik voor jou aan de slag ga! Jouw huis, jouw stijl.  Jij bent de baas. Ik rust pas als het naar je zin is, dus no worries!  Je bent nooit verplicht om iets te  doen of kopen en, mocht ik voor je pré shoppen, heb je recht op 2 correctierondes voor het geval ik tóch de plank mis sla!

Een goede match is belangrijk. Altijd, maar extra belangrijk omdat we zo nauw gaan samenwerken. Het moet wel comfortabel voelen tussen ons. Dat is écht heel belangrijk en ik wil je dan ook vragen: luister daarin naar je gevoel. Dat doe ik ook. Ik help mensen met heel verschillende wensen en smaken. Dat maakt mijn werk ook zo leuk! Als ik écht niet blij wordt van de stijl die jij voor ogen hebt of we “voelen” hem niet . Dan ben je beter thuis bij een collega van mij. Plan gerust een belafspraak met me in, dan maken we kennis.

Dat snap ik helemaal. Het gaat om veel geld. Wellicht kan het helpen om je af te vragen wat het je oplevert als je de investering nu niet doet? Of wat het je misschien gaat kosten? De meeste mensen die mij inschakelen doen dit, omdat ze eerder spijt hadden van woonkeuzes die ze ooit zelf hadden gemaakt.  Compleet met  buikpijn  achteraf, omdat het uitiendelijk niet was hoe ze het hadden bedacht en gehoopt.

Met het Verknocht Restyle Traject voorkom je dit absoluut.

Bovenal moet je denk ik vooral kijken wat het je waard is, om straks in je huis te wonen en écht blij te zijn van alles wat je ziet. Dat het supergoed is ingericht en ruimtelijk voelt. Ook als je maar weinig m2 tot je beschikking hebt. Ook ben je bij mij aan het goede adres als je op zoek bent naar budget vriendelijke opties. Ik ben altijd op de hoogte van de pareltjes in de fijn geprijsde winkels. Plan gerust een vrijblijvende bel afspraak met me in.  Als je daarna nog steeds twijfelt is het (nog) niet voor jou en moet je het ook niet doen. Ook dat is helemaal prima.  Je kunt ook altijd starten met een Deep Style Dive en aan de hand daarvan beslissen of je met korting het Verknocht Traject wil doen. Of misschien past het minitraject beter bij je op dit moment?

Het traject duurt tot een half jaar. Het bestaat uit zes sessies van een dagdeel. (Soms korter en soms langer) We stemmen altijd samen af wat past binnen jouw agenda. Soms werk ik in overleg tijdens de sessie zelfstandig vanuit mijn studio voor jou. En hebben we tussendoor online contact. Ik wil rekening houden met de energie en tijd die jij vrij kunt en wilt maken. Maar we doen het wel écht samen. Alles voor het beste eind resultaat!  In principe staat er een half jaar voor het traject. Maar dit kan ook sneller Het ligt uiteraard aan jouw situatie. Ga je (al snel) verhuizen? Of woon je al in het huis wat je wilt restylen. Tijdens de duur van het traject houden we nauw contact. Om jou écht goed te kunnen helpen heb ik natuurlijk wel jouw input nodig. Om het optimale uit dit traject te halen verwacht ik dan ook van jou dat je tijd vrij maakt voor de  input tijdens  en vooraf aan het dit Verknocht Traject. We bespreken samen hoe dit past en maken voor jou een plan op maat. Bedenk dat je alle tijd die je hierin steekt dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen de komende maanden, maar vooral daarna!

p.s.  Het kan ook dat dit traject te groot of uitgebreid is voor jou, denk dan eens aan een minitraject . Stuur me gerust een berichtje. Ik maak met liefde een plan en offerte op maat. 

Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met me op. Bijvoorbeeld via onderstaande knop. Ik beantwoord je vraag graag.
Je mag me ook appen op 06-44654991