Het Verknocht Traject!

Of je nou uit een relatie komt, de sleutel krijgt van je nieuwe huis of op een ander belangrijk kruispunt in je leven staat. Soms komt er veel op je af bij het inrichten van je (nieuwe) huis. Je wilt het goed doen, geen spijt achteraf. Misschien ga je kleiner wonen.  Er zijn veel keuzes te maken en je wilt het nu eens écht goed aanpakken.

In dit unieke 1-op-1 Stijl traject van zo’n 4 tot 6 maanden, werk ik samen met jou, stap voor stap naar een huis waar je U tegen zegt. Je krijgt álles wat ik te bieden heb in 6 uitgebreide stijlsessie én daarbuiten. Ik zie wat er nodig is en speel daar op in met de juiste thema’s op het juiste moment. Met mij als stijlcoach een half jaar lang! 

Stijl advies op maat

Een huis wat klopt met jouw "echte" binnenkant

Ken je dat? Dat je om je heen kijkt en denkt: “laat maar!” Je ziet vooral wat er aan “scheelt”. Misschien is het rommelig, mis je warmte en sfeer. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of klopt er voor je gevoel gewoon geen … van! 

Je huis is vaak de spiegel van hoe je je voelt of (lang) hebt gevoeld. Het is niet wie je bent. Het is hoe het door omstandigheden (tijdelijk) is geworden. Logisch (en herkenbaar, ook voor mij). Soms gebeuren er nu eenmaal dingen in je leven. Is het veel geweest. Of te druk. Natuurlijk is je huis dan geen prioriteit.

Na een tijdje gaat het je tegenwerken. Dan ben je er klaar mee. Dat dat huis, zoals het nu is, niet (meer) bij je past. 
Je wil het in je nieuwe of huidige huis écht anders doen. Als dit zo voelt voor jou, is dit jouw moment.
Dan is het tijd dat je interieur helemaal gaat kloppen. Met jou, het huis, de ruimtes en de vierkante meters die er zijn. 

Ik geloof niet in gewoon: “een interieurplan” wat ik aan jou presenteer. Dan sta je daar met je fancy plan. Maar dan? 
Naar mijn mening is, om het écht goed te doen een andere aanpak nodig. Stap voor stap. Op maat en de juiste volgorde voor jou. Overzicht, ruimte en rust. Niet alleen in het eind resultaat, maar ook in het proces. Met mij als back up!

In het traject is er alle tijd om jou, als mens met jouw persoonlijke  (woon) behoeftes te leren kennen. Je huis te (her)ontdekken en je eigen stijl te omarmen. Stap voor stap In de juiste volgorde. Op een manier die bij jou past. Met de focus op de thema’s die op dit moment nodig zijn. En met ruimte voor maatwerk.

Je krijgt maar liefst 6 persoonlijke stijlsessies en ik  sta de hele periode aan je zijde voor al je stijlvragen. Ik beloof je een heerlijke reis, vol voorpret.  En na het Restyle traject klopt jouw  huis eindelijk écht met wie jij bent. Voelt het luchig en fijn. 

 Óók als je kleiner bent of moest gaan wonen. Helemaal “af”, uniek en vooral heel erg mooi!

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als:

In 6 persoonlijke sessies (bij jou thuis of op lokatie) én stijlcoaching voor een half jaar lang, werken we toe naar het huis van je dromen! 
Tot een huis wat helemaal “áf” is. Kloppend. Met je huis, je wensen, budget, de m2 die er zijn en vooral… met  jou als mens! 

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!

Hoe ziet het traject er uit?

Deep Style Dive

Stijl is geen copy paste, of achter trends aanhollen. Stijl  is een reflectie van je persoonlijkheid. Blijf jij maar kopen en veranderen maar is het nooit écht naar je zin? Of heb je keuzestress? Hier leggen we de basis van jouw Verknocht Traject.

We “duiken” als het ware in jou als mens. Ontdekken waar je écht van houdt. Niet alleen vanuit je hoofd, maar vooral ook op gevoel. 

Na deze sessie is duidelijk waar jij écht Verknocht aan bent en hoe je dit kunt herkennen. En je hebt een super handige “tool” in handen. Jouw eigen stijl- en kleurpaspoort is iets war we het gehele traject op terug kunnen vallen. 

Restyle & Turn up the base

Hoe vertalen we  jouw stijl  naar je (nieuwe) huis? Welke kleur zet  je op de muren. En het plafond? Raambekleding en je vloer? Moet die keuken er echt uit? Of kan het anders? En de details. De juiste deurkruk of lichtschakelaar maakt het verschil.

In deze sessie kijk ik graag  met je mee in al deze bepalende keuzes.  In je (lege) óf bewoonde huis. Een interieur, waar jij je helemaal thuis voelt, begint bij de basis.

In deze sessie bepalen we de basis van jouw huis. Hoe je jouw huis (binnen jouw budget)  helemaal passend bij je smaak en stijl kunt krijgen. In je Restyle plan vind breng ik in kaart wat hiervoor precies nodig is.

Minimaliseren

We verzamelen ongemerkt van alles. Hoe is dat bij jou? Ben je blij met je items. Heb je veel impuls aankopen of functionele spullen in de haast meegegrist. Met teveel “ruis”  wordt het resultaat nooit zoals je hoopt. 

We gaan minimaliseren, maar belangrijker. we gaan de focus verleggen op waar je écht blij van wordt en wat je gaat houden. Op jouw lievelings!

In deze sessie gaan we aan de slag in een ruimte naar jouw keuze. Jij leert álles over minimaliseren. En je leest ná de sessie, in je minimaliseerplan  hoe je  het verder aan kunt  pakken in de rest van je huis. Met mij als  in je broekzak 😉

Furniplan

Vaak kopen we meubels, omdat we ze “wel”  leuk vinden. Omdat we ze (goedkoop) konden krijgen of omdat ze praktisch zijn. Te weinig kijken we of het klópt. Bij jou, je huis. De m2. De vorm van de kamer. Jouw  leefstijl.

Ik neem gericht voorbeelden en stalen voor je mee. Hoe maken we het ruimtelijker? Wat zou je kunnen kopen, , vervangen, verplaatsen of aanpassen? 

In mijn studio werk ik het verder uit en maak ik jouw persoonlijke Furniplan. Deze ontvang je per mail. De kleur- en materiaalstalen ontvang je natuurlijk in het echie! En voor je gaat bestellen doen we nog een laatste kleur check.

Personal Touch

Vandaag is het tijd voor het maken van de wensenlijst voor ons shop moment én de de personal touch. Hoe zit het met jouw persoonlijke spullen? Items die je verzameld hebt. Woonitems, maar ook foto’s, een lief kaartje, souvenir of erfstuk. 

Favoriete en persoonlijke items in huis, als eyecatcher of subtiel ,zijn wat mij betreft onmisbaar in  huis.  Maar…komen ze tot hun recht? Wat ontbreekt er nog?

Ik werk samen met jou naar jouw  Personal Touch plan, wat je kunt doen met de persoonlijke en emotionele items die je bezit én we maken een wensenlijst met items waar we voor gaan shoppen. Bijv.:  “een bijzettafeltje voor in de hoek”

Woonshoppen

Yes! Tijd om je wensenlijst op te pakken en samen op zoek te gaan naar de perfecte items. Wát zetten we op tafel? Wat hang je aan de muur? Wát is een leuk bijzettafeltje voor in die hoek? Kortom:  Hoe kleed je concreet aan tot in detail?

Doordat zowel ik, als jij zelf je stijl goed heb leren kennen de afgelopen maanden kunnen we vandaag super gericht (samen) gaan shoppen. Tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Het kan een combinatie zijn van on- en offline shoppen.

We richten ons op kleinmeubelen en accessoires. En kijken samen welke vorm het best bij jou past. Natuurlijk ben je niks verplicht en “shop” ik binnen jouw budget.

Wat krijg je precies?

Investering

Het gehele traject bevat alle 6 de mini trajecten 

inclusief Goodies,  zoals het stijlpaspoort én alle kleur- en materiaalstalen. (t.w.v. 2370,-)

Nu voor  1950,- incl BTW  (PILOT prijs)

(Of 390,- in 5 termijnen).

Early bird BONUS(t/m okt 2023): Een sessie verdubbelaar*

*Om de lancering van mijn website te vieren bied ik op dit moment een Early Bird BONUS aan:  sessie Verdubbelaar t.w.v. €325,-.  We bepalen samen waar we die precies voor gaan gebruiken en  plannen dit in gedurende het traject. Ik kan bijv. met je me naar de keukenboer  of we rekken onze shopdag uit tot een volle dag. 

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen Otten
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Next

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist

In 2014 werkte ik als vastgoedstylist. Te koop staande huizen werden gerestyled tot ruimtelijke en superaantrekkelijke woningen. Voor zo laag mogelijke kosten. En, eenmaal opgeknapt, richtte ik ze in tot detail, met mijn eigen (met zorg bij elkaar gezochte) inboedels. Ik vond dit fantastisch om te doen en ik bleek er goed in te zijn.

Privé waren er, een aantal jaar eerder een aantal heftige dingen gebeurd. Zonder dat ik het doorhad verloor ik mezelf beetje bij beetje in de jaren hiena.  Vooral privé, maar als ik eerlijk ben, ook in mijn onderneming. Ik ging dingen doen, die niet bij me paste, omdat ik dacht dat het zo hoorde. Zoals de verbouwingen van de huizen begeleiden.  Nu denk ik: hoe kón ik dat doen. Al die stress die ik ermee op mijn nek zette.  

Pas nadat ik in 2017 “omviel” en een flinke burn-out kreeg werd dat beetje bij beetje duidelijk. Ik was lang tot niks meer in staat. Pas eind 2018 kon ik weer wat werken. Maar niet als ondernemer.  Super heftig. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn onderneming, waar ik zo van hield,  moest laten gaan. 

Dat ik naast huizen, styling en interieur gék ben op echte connectie  met mensen. ontdekte ik terug in de salon.(ik pakte tijdelijk mijn oude vak als kapster op)  Ik bouwde al snel een hechte en warme band op met mijn klanten.  Toen mijn “ondernemers & interieur bloed” weer ging stroomde en ik éíndelijk mezelf was, maakte ik dit traject vanuit het hart.

Misschien sta jij op een bepaald kruispunt in je leven. Krijg je de sleutel van je nieuwe huis, misschien kom je wel uit een relatie of heb je jezelf (terug) gevonden na een taaie tijd.  Het traject bevat alles waar ik ontzettend goed in ben, waar ik (en  jij) blij van wordt. Het is persoonlijk, kwetsbaar en vooral fun!  Het is, zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden. 

 Als het resoneert, neem vrijblijvend contact met me op. Wie weet gaan wij samen dit traject wel aan.  Liefs Marit

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! Ik vind het belangrijk dat het Verknocht Restyle traject voor iedereen mogelijk is. Je kunt in vier termijnen betalen.  Als dit jou nog net niet helpt, kijken we samen naar een manier die passend is. Weet dat alles bespreekbaar is. 

Jazeker! Als je de sleutel nog niet hebt, starten we het traject in je huidige huis.  De opzet blijft wel zoals ik het Verknocht Traject heb bedoeld. Ik ben stylist en geen bouwkundige. Ook doe ik geen bouw begeleiding. Ik doorloop alle stappen zoals hierboven omschreven.  

Meestal zit ik echt wel gelijk op het goede spoor. Zeker in het traject, omdat ik je echt leer kennen. Desondanks kan het natuurlijk gebeuren dat er bij het shoppen of het uitgewerkte Stijlplan iets (of meerdere dingen) tussen zitten die je niet mooi (of praktisch) vind.   Je bent nooit verplicht om iets te kopen en als het nodig is heb je wat betreft het stijlplan of de shop voorstellen, recht op twee correctierondes.

Een goede match is belangrijk. Het moet wel comfortabel voelen tussen ons. Dat is écht heel belangrijk en ik wil je dan ook vragen: luister daarin naar je gevoel. Dat doe ik ook. Ik help mensen met heel verschillende wensen en smaken. Dat maakt mijn werk ook zo leuk! Als ik écht niet blij wordt van de stijl die jij voor ogen hebt of we “voelen” hem niet . Dan ben je beter thuis bij een collega van mij. Plan gerust een online afspraak met me in, dan maken we kennis.

Dat snap ik helemaal. Het gaat om veel geld. Wellicht kan het helpen om je af te vragen wat het je oplevert als je de investering nu niet doet? Of wat het je misschien gaat kosten? Het afgelopen jaar sprak ik meerdere mensen die spijt hadden van woonkeuzes die ze eerder maakten. Compleet met  buikpijn  achteraf, omdat het niet was hoe ze het hadden bedacht en gehoopt.

Met het Verknocht Restyle Traject voorkom je dit absoluut.

Het bespaart je veel tijd en energie én geld.  Ik heb mijn meters gemaakt en weet de weg bij de écht mooie én betaalbare collecties.

Plan gerust vrijblijvend een call in. Als je dan nog steeds twijfelt is het (nog) niet voor jou en moet je het ook niet doen. Ook dat is helemaal prima. 

Ja en nee. Hoeveel ruimtes je aan kunt pakken is helemaal afhankelijk van de situatie en hoeveel er mag gebeuren. Mijn advies is sowieso om voor de sessies een ruimte te kiezen die jij het belangrijkst of meest nodig vind. Daar starten we en trekken we waar mogelijk door in de rest van de vertrekken.

 De sessies duren gemiddeld zo’n 3 a 4 uur  en we pakken in die tijd zoveel mogelijk aan. Je zult merken dat je de smaak en de slag te pakken krijgt en na elke sessie zekerder staat. Daarnaast krijg je van mij alle handvatten om door te pakken in alle overige ruimtes. En natuurlijk sta ik voor je klaar als je tussentijds vragen hebt.  

Het traject bestaat uit zes sessies die ieder ongeveer 3 uur duren. (De een korter en de ander langer) We stemmen altijd samen af wat past binnen jouw agenda. Ook hoe lang het hele traject gaat duren. In principe staat er een half jaar voor het traject. Maar dit kan ook sneller. Het ligt ook een beetje aan evt. levertijden of klusjes die je op gaat of laat pakken. Bedenk dat je alle tijd die je hierin steekt dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen de komende maanden, maar ook daarna!

Boek je snel een call? Even zonder dollen, dit is gewéldig om te doen en ook hier is een Restyle heel goed voor in te zetten. Als het huisje ver weg is, is het geen probleem. Ik kan heel veel op afstand, (ik neem trouwens aan dat het op een leuke plek staat) want dan zijn mijn man en ik best bereid om eventjes op de lokatie te verblijven hoor! Zonder gekheid, ik denk heel graag met je mee. Ook als je een (oude) stacaravan hebt oid. Alles is bespreekbaar. 

Oh ja zeker, hier gaat het Verknocht Restyle traject jou absoluut mee helpen. Ik heb een hele sessie die gewijd is aan minimaliseren. En je krijgt alle handvatten en oefeningen van mij om het verder op te pakken in je hele huis.  En je zult sowieso merken dat je gedurende het traject zin krijgt om afscheid te nemen van het teveel aan spullen. Je voelt feilloos aan welke items je houden wilt. Reken maar dat jouw huis aan het eind van de rit opgeruimd, overzichtelijk en ruimtelijk is!

Jouw partner mag wat mij betreft bij alle sessies aanwezig zijn. Maar, het hóéft niet. Zéker niet bij alle sessies. Ik denk graag met je me hierin. 
Er zijn stellen die het liefst alle sessies (of een gedeelte daarvan) samen doorlopen. Maar het komt ook vaak voor dat ik met één van de twee alle sessies doorloop. Als jullie smaak erg verschillend is, kan het wellicht interessant zijn om de deep style dive samen te doen. Zodat ik de gemene delers er voor jullie uit kan pikken. We bespreken en kijken gewoon wat bij jullie past. 

Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met me op. Bijvoorbeeld via onderstaande knop. Ik beantwoord je vraag graag.
Je mag me ook appen op 06-44654991