Deep Style Dive - Mini Traject

Er is óveral (woon) inspiratie. Trends wisselen elkaar in rap tempo af. Álles is mogelijk. En allerlei woonstijlen vliegen ons om de oren. Scandinavisch, Japandi of Hotel Chique. Inspiratie is super leuk, maar zéker bij grote, dure en bepalende woonkeuzes, zijn al die mogelijkheden soms ook om gék van te worden! 

De Deep Style Dive is echt een kado voor jezelf. De sessie draait volledig om jou! Om jouw behoeftes en (leef)stijl. Wars van trends krijg je inzicht en antwoord. Je leert jouw stijl praktisch (her)kennen en krijgt een super duidelijke richting. Zodat jij voortaan zonder twijfel, gemakkelijk díé keuzes maakt waar je járen blij mee bent!

Herken je dit?

Deep Style Dive

Stijl is een weerspiegeling van wie jij bent als mens

Wat klanten zeggen?

Doreen Otten
Doreen OttenStijlplan & personal shoppen
Lees verder
Marit luistert écht naar je wensen en komt terug met een duidelijk plan met visuals en materialen, zodat je het meteen in kan beelden. De sfeer die we zochten voor ons nieuwbouwhuis, heeft ze perfect vertaald in de juiste kleuren en accessoires. Het samen shoppen was zo fijn, ze neemt initiatief, maar laat de beslissing aan jezelf over. Knap hoe ze zich zo heeft in kunnen leven. En de kinderen? Daar heeft ze net zo goed naar geluisterd, die waren helemaal enthousiast!
Wilbert & Christa Dijkhuizen
Wilbert & Christa DijkhuizenDeep Dive en kleurplan
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.
Janien Meissner
Janien MeissnerWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanrader! Soms zijn er van die plekken in je huis waarvan je denkt, dat wil ik anders! Maar hoe? Ik had al wat vage ideeën, maar kwam er niet echt verder mee. Met Marit mijn filmpje bespreken was echt heel fijn! Ze gaf bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Geen enorme veranderingen, maar kleine, subtiele. Ook daar verander je je kijk op je interieur mee! Dus ik zou zeggen, DOEN!
Carolina Odriozola
Carolina OdriozolaRestyle
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Jantine Berks
Jantine BerksWhatsappvies
Lees verder
Een echte aanzet tot inspiratie! 'Een relatief kleine investering in ruil voor ideeën en inspiratie. Vanuit jezelf geef je een persoonlijk inkijkje in je huis. Waarbij je een filmpje maakt en hardop praat en je jezelf kan verrassen door wat je zegt over hoe je je huis ervaart. Hierop speelt Marit in met enthousiasme en lichte, luchtige en warme ideeën. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf. ☺️
Previous
Next

Hoe ziet het Deep Style Dive mini traject er uit?

Minitraject Deep Style Dive

START MINI TRAJECT- 

We plannen samen de afspraak voor de stijlsessie bij jou thuis. en vervolgens  ga ik ons stijlproces en traject “aan” zetten.  Ons contact is op dit moment nog online. Met name via mail en whatsapp. Maar je zult merken, het proces begint hier voor ons allebei! Dit is goed en zorgt dat je het optimale uit dit mini traject zult halen.  Ik wil jou en je huis leren kennen. Ik ga je dus dingen vragen om te doen en te beantwoorden. Samen bespreken we  hoe jij je het best kunt voorbereiden, maar we kijken ook vooral naar wat haalbaar is en goed voelt voor jou.

STIJL SESSIE-

Het is zover, ik kom op een ochtend bij je langs. Zodat ik je huis, de kleuren en jouw favoriete spullen goed kan zien in het daglicht.

Stijl is onlosmakelijk verbonden met wie je bent. Deze  sessie  draait  dus volledig om jou, je dromen en je wensen.  We gaan jouw verhaal en persoonlijkheid vertalen naar jouw unieke  stijl. Om daar te komen gaan we dus de diepte in (dat klinkt eng, maar is het niet!)   Ik neem allerlei tools mee. Zoals mijn interieurkaarten. En we gaan een paar leuke oefeningen doen.  Veel op gevoel.  Stijl zit niet in je hoofd, maar in je hart.  Dat gaan we meer ruimte geven. 

UITWERKINGEN SESSIE-

De belangrijkste inzichten verwerk ik in je stijlplan. Een handig online documentje waar ik beknopt de belangrijkste punten uit de sessie voor je verwerk.

Zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan óf een perfecte basis hebt voor één van de vervolg mini trajecten of het Verknocht half jaar traject.

Ook krijg je jouw persoonlijke stijl- en kleurpaspoort. Een visuele tool die je makkelijk met je meeneemt, zodat keuzestress en miskopen verleden tijd zijn.

ONLINE COACHING-
Het kan goed zijn dat er gedurende het traject allerlei vragen opkomen. Ik wil voorkomen dat je achterblijft met vragen en een vol hoofd. Het is (zoals ik laatst van een klant terug hoorde) waar ik me mee onderscheid van veel van mijn collega’s. Ik laat je niet “zwemmen”  Voor en na de sessie ben ik via whatsapp beschikbaar voor al jouw stijlvragen. (Dit is gedurende het gehele traject, tot 1 maand vanaf de start.  Ik antwoord op werkdagen op één vast moment )

P.S. Als blijkt dat je  behoefte hebt aan meer, bekijk ik graag hoe ik jou kan helpen. Ook is het mogelijk om na dit minitraject met korting in het Verknocht  traject te stappen. 

Investering

 395,- incl 21%  BTW 
(PILOT Prijs)

(Of 198,- in 2 termijnen).

Wat klanten zeggen?

Carolina Odriozola
Carolina Odriozola
Lees verder
"De hulp van Marit krijgen bij het restylen van je huis is een grote opluchting voor iedereen die in de war is en niet weet wat te kiezen uit de honderden mogelijkheden die er momenteel zijn. Marit is zeer betrokken met haar werk, zorgt ervoor dat ze weet wat je leuk en niet leuk vindt, geeft je ideeën waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht en beantwoordt al je vragen, zowel tijdens de advies sessie als daarna. Ze werkt ontspannen en je hebt tijdens haar bezoek niet het gevoel dat je "tegen de klok loopt". Een waar genoegen om advies te krijgen van Marit."
Wilbert & Christa
Wilbert & Christa
Lees verder
Marit, hartelijk dank voor je zeer professioneel styling advies. We zijn blij met het resultaat: meer licht in huis, het lijkt veel groter, prachtige combinaties. De kleuren op de muur matchen perfect bij onze meubels en de nieuwe keuken. Het is nu een geheel. Bedankt Marit.

Nog even over mij

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist. Gek op interieur en styling én mensen met hun eigen verhaal

Ooit begon ik mijn carrière als kapster. Ik nam veel tijd. Vroeg door over de plaatjes die de klant mij liet zien. Wilde echt begrijpen wat ze bedoelde en wie ze was. Het waren de gesprekken die dit vak voor mij waardevol maakte.

Goed luisteren naar wat ze me tussen de regels door zei. De föhn in haar handen duwen om haar te leren hoe ze het thuis zelf net zo mooi in model kon krijgen.  Dat ik uiteindelijk trainer werd is dan ook niet gek. Het was een mooi vak.

Maar… interieur en styling is mijn échte passie. Vanaf 2014 richtte ik als vastgoedstylist (leegstaande) huizen in voor de verkoop. Heerlijk om te doen. Maar het was natuurlijk vooral “voor de show”. Met zoveel mogelijk winst maken als doel.

Na een burn-out lukte het me niet om door te starten met Verknocht. Ik ging weer aan de slag als kapster. Ik genoot van de connectie met mijn klanten. Maar terwijl ik steeds verder herstelde, kroop mijn bloed toch weer richting interieur.  

Lang wist ik niet “hoe”.  Als vastgoedstyste, miste ik een bepaalde verbinding.  Maar de traditionele manier van interieurstyling sprak me ook niet aan. Te veel “blabla” en “regeltjes” Tot ik bedacht het ánders te doen. Op míj́n manier!

Met al mijn ervaring. Als kapster, trainer, manager, interieuradviseur en interieur- & vastgoedstylist. En mijn ervaring als mens. Met struggles, zoals iedereen. Dóé ik  het op mijn manier. Interieurstyling leuker maken. Toegankelijker en completer!

Mijn manier van werken in de Deep Style Dive, is hoe ik het (ongemerkt) altijd al deed.  In mijn carrière  en als mens. Ik luister, kijk en vraag door. (En, ik praat zelf soms ook best veel.) Dit alles vertaal ik naar jouw eigen unieke en tijdloze stijl.

Die écht bij je past!  Ik maak graag even met je kennis, om te kijken óf en hoe ik jou kan helpen.  Liefs Marit

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! Ik vind het belangrijk dat het voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar is. Je kunt in twee termijnen betalen. Als dit jou nog niet genoeg helpt, kijken we samen naar een manier die passend is. Weet dat alles bespreekbaar is. 

Voor elke woonsituatie is de Deep Style Dive perfect. Voor je huidige huis of je nieuwe huis. Bestaand of nieuwbouw. Huur of koop.  
Bij een nieuw huis zal ik vragen om foto’s, plattegrond of een filmpje van je nieuwe huis. Evt. stalen van dingen die je al hebt besteld. En bovenal, wil ik graag de favoriete items zien, die met je mee gaan.

Hoe je dit wilt, laat ik bij jullie. In de praktijk is het een beetje 50/50. De ene klant doet het alleen en de ander doet het samen. Je kunt je partner en/of kind(eren) dus zéker betrekken in dit mini traject. In welke vorm bespreken we samen. Regelmatig doen zelfs de kinderen  mee. (al dan niet spelenderwijs)  Tip: Als jij met een partner woont en jullie smaak erg verschillend is, raad ik je aan om de Deep Style Dive sessie bij jou thuis wél samen te doen. Zodat ik de gemene delers er voor jullie uit kan pikken. Belangrijk voor je concrete plannen maakt.

Zeker wel. Dit vind ik heel leuk om te doen. Mijn kleurkennis en adviezen zijn sterk. Helaas heb ik op dit moment nog geen kleurrijke interieurs waarvan ik je nafoto’s kan laten zien. Wel de ervaring van tevreden klanten trouwens. Van de interieur adviezen met Verknocht, maar ook vanuit mijn ervaring als verkoop adviseuse in een woondecoratiezaak in Goes. (Destijds Deco Home Goes- nu Verfbron)  Daarnaast volg ik regelmatig masterclasses om bij te leren, omdat er zoveel kán.  Ik wil iemand écht verder helpen. Zolang ik je stijl en je wensen begrijp en voel, kan ik je helpen. Eerlijkheid vind ik super belangrijk. Als ik denk dat iemand anders jou beter kan helpen, zal ik je met liefde doorverwijzen naar een collega uit mijn netwerk. Ik moedig je aan om online kennis te maken.

Ook met een kleiner advies sta ik graag voor je klaar. Daarvoor heb ik het Whatsappvies in het leven geroepen. Jij maakt een filmpje van ca 10 minuten van de ruimte waar je vragen over hebt of dilemma’s. Dat vertel je terwijl je filmt. Via Whatsapp krijg je een audio opname met mijn mondelinge advies en antwoord terug. 

De sessie bij jouw thuis duurt ongeveer 3 uur. Om het optimale uit deze sessie en dit traject te halen geef ik je wat opdrachtjes. We bespreken samen wat goed voelt en haalbaar is voor jou. Voor en na de sessie hebben wij sowieso contact. En na de sessie krijg je je stijlplan en kleur- en stijlpaspoort.  Verder is er de hele maand ruimte voor jouw stijlvragen. beantwoord op je appjes op een vast moment per werkdag. 

Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met me op via de knop hier onder.

Ik beantwoord je vraag graag. Je mag me ook appen op 06-44654991