Visuele ruis & de kracht van styling.

Jij met je prikkels”

Ik rolde nog net niet met mijn ogen als iemand het woord “prikkels” in de mond nam…Jep….. Dit was vóór mijn burn-out in 2017. Inmiddels weet ik helaas maar al te goed wat prikkels zijn en hoeveel last je hier van kunt hebben. Nog steeds ben ik regelmatig serieus overprikkeld.

Mede daardoor heb ik tegenwoordig weinig spullen in huis én alleen spullen waar ik écht van hou. Ik hou wél van mooie spullen en die heb ik ook. Alleen dus niet (meer) teveel.

Ik heb het nodig om thuis zo weinig mogelijk (visuele) ruis op de lijn te hebben. De kunst van het weglaten. Rust! Mijn manier van stylen herken je daar aan. Rustig, met genoeg “witruimte”, maar nooit saai.

Precies genoeg om positief te prikkelen. Met mooie styling en spullen waar ik dus écht van hou. Waar ik écht Verknocht aan ben. Overzichtelijk en opgeruimd. (het liefst zelfs ook áchter de deurtjes).

als je één item op een plek zet waar het eigenlijk niet hoort, is het razendsnel vermenigvuldigd

Misschien herken jij het wel. Je zet even iets uit je handen. Je weet even niet waar je het zetten moet. “Dat komt later wel.” Het gekke is dat als je één item op een plek zet waar het eigenlijk niet hoort. Dat het zich razendsnel vermenigvuldigd.

Voor je het weet vraagt dit onbewust je aandacht. Met onrust tot gevolg. En dan heb ik het nog niet over het feit dat, dóór die visuele ruis je andere (dure of zelfs nieuwe) spullen, meubelen, keuken of vloer helemaal niet mooi uit komen. Zonde!

En zo ontwikkelde ik mijn allernieuwste dienst. (Waar ik rete enthousiast over ben!) We gaan  stylen én shoppen. Je krijgt maar liefst twee één op één hands-on styling sessies bij jou thuis. We gaan schuiven & stylen. En je ontdekt de kracht van styling!

Na de eerste styling sessie maken we een écht goede shoplijst. Ik ga online voor je pré shoppen. Én we hebben een live shop dag in Rotterdam met 2 andere gelijkgestemde vrouwen. Mét lunch en afsluitende borrel.

We gaan overigens alléén voor de allerbeste items. (accessoires). En we gaan het zó stylen, dat jij blij wordt van alles wat je ziet. En het klopt…tot in detail

Ik heb er nog niks over gedeeld op mijn site of op social media. Alleen tegen een paar vrouwen gezegd die ik ken en waarvan ik dacht, het is echt iets voor haar! En zo waren de eerste twee plekjes al snel verkocht! De eerste shopdag en styling sessies staan in de agenda.

Deze eerste ronde (met shopdag op woensdag 29 mei) bied ik tegen een gereduceerd tarief aan. Er is op dit moment nog één plekje vrij.

Wil jij nou meer weten? Stuur me een berichtje. Dan kijken we of het wat voor jou kan zijn. Nu of evt in de toekomst.

Liefs Marit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen

Het stylen van een plank

Hoewel stylen voor een groot deel op gevoel gaat, zijn er zeker wel wat principes of “richtlijnen” die je kunt toepassen. In dit filmpje zie je mij bezig in het huis van klanten. In de tekst geef ik tips om te stylen.

Lees verder »

Nieuwe Start

Vorig jaar, juni 2022 was het daar. Zomaar ineens. Na 5 jaar.Terug van weggeweest Mijn gevoelens negeren, wegdrukken. Dat is wat ik (ongemerkt) jaren heb

Lees verder »