Nieuwe Start

Vorig jaar, juni 2022 was het daar. Zomaar ineens. Na 5 jaar.
Terug van weggeweest

Mijn gevoelens negeren, wegdrukken. Dat is wat ik (ongemerkt) jaren heb gedaan.  Dit ging lang goed. Tot ik in 2017 niks meer voelde, behalve angst, somberheid en lichamelijke pijn. Een Burn-out…ja ík, met mijn mooie leven, lieve man, genoeg geld, grote huis, auto, vrienden en succesvolle onderneming. 1,5 jaar lag ik er volledig af.

Het heeft zijn weerslag gehad op mijn gezondheid, mijn uiterlijk en energie. Het heeft me veel gekost. Mijn onderneming, vriendschappen en geld. Mijn liefde en passie voor interieur fotografie en het vermogen om fulltime te kunnen werken. We verkochten ons mooie (dure) huis en ik pakte (in loondienst), mijn oude vak als kapster weer op.

Maar het heeft me gelukkig óók veel gebracht. Doordat ik (met hulp) aan mezelf ging werken, leerde ik mezelf zoveel beter kennen en begrijpen. Ik leerde weer vóélen. Mijn lijf, mijn grenzen en emoties.Door écht te voelen met mijn hart, kreeg ik de kans deze écht te gaan volgen.

We zijn nu 5 jaar verder. Maar nog steeds maak ik stappen en soms sprongen vooruit. Hoewel ik steeds meer mezelf werd. Miste ik lange tijd een belangrijk stuk van mezelf.  Een bepaalde spontaniteit, “onbevangenheid” of misschien wel mijn “gekkigheid”

Vorig jaar, juni 2022, was het daar. Zomaar ineens. Na 5 jaar. Terug van weggeweest. In de tuin bij vrienden. Op ons eerste echte, after corona feestje. Hoorde ik mezelf praten, hardop lachen en iets teveel drinken. En, hoewel ik heus alweer vaker had gelachen, gedronken en gepraat, was dit anders. Nieuw én tegelijk vertrouwd.Het was niet te ontkennen en het kwam samen met een sterk basis vertrouwen.

Een week later was ik op Concert at sea. Voor het eerst. De regen kwam met bakken uit de hemel, maar ik genoot. Daar op de brouwersdam wíst ik dat ik een jaar later hier weer zou zijn.  Ik vóélde dat ik er dan weer als zelfstandig ondernemer zou staan.  Sterker en mooier, met nog meer levenslust. De zon zou schijnen, letterlijk en figuurlijk.

En ik wás er, 24 juni 2023. Op een práchtige zomerdag. Met mijn lieve man en vrienden. Huppelend gelukkig te zijn. Het was mijn eerste vakantiedag. Áls ondernemer. Maar vooral als compleet méns. Vol vertrouwen dat het succesvol wordt. Een uniek aanbod vanuit mijn hart. Wat ik steeds heb bijgeschuurd en gepolijst.

Gevuld met mijn allerbeste kwaliteiten. Omdat ik je alleen het állerbeste van mezelf wil geven. Niet voor mensen die steeds méér willen, groter en luxer. Wel voor mensen die zich willen omringen met alleen dát waar ze écht Verknocht aan zijn. Die “normaal” of kleiner wonen. Op zoek zijn naar overzicht en alles uit elke m2 willen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen

Het stylen van een plank

Hoewel stylen voor een groot deel op gevoel gaat, zijn er zeker wel wat principes of “richtlijnen” die je kunt toepassen. In dit filmpje zie je mij bezig in het huis van klanten. In de tekst geef ik tips om te stylen.

Lees verder »