5 Minimalistische kerst styling ideetjes

Bron: Klik op de foto

Mensen zijn vaak nieuwsgierig hoe ik als stylist mijn huis kerst proof maak. Het zal je misschien teleurstellen, maar ik ben, om eerlijk te zijn niet dol op de traditionele manier van kerst versiering.

Ik vind het vaak te veel en te kitcherig. Ik geef er dus mijn eigen draai aan. En dat adviseer ik jou ook te doen! Lekker in je eigen stijltje blijven!

Vandaag neem ik je mee in de ideetjes die ik heb “gepind” voor mijn eigen huis. Ik heb ze verzameld op mijn Pinterest bord
Als je klikt op de foto’s kom je bij de originele bron.

Idee 1- Kerstboompje in vaas

 Idee 2 – Kerst woord slinger van (dennen) groen

Idee 3- Kerstslinger/hanger

Ik vind het fijn om in de maand december terug te kijken op het jaar.

Of misschien wel verder terug. Naar mensen die we missen of naar kerst in onze kindertijd. Ik denk dat ik met beiden wat wil doen. Ik ben er al mee bezig! Uiteraard hou ik je op de hoogte.

Idee 4) iets leuks met foto’s

Idee 5- alternatieve kerstboom

Nou, ik wacht nog heel even af wanneer de kerstkriebels komen. Binnenkort mijn box alvast eens van achter het knieschot halen.

Ps. Ik heb nog heel veel lichtjes, dus leuke ideetjes daar mee zijn welkom!

Voor de DIY of omschrijvingen, klik op de foto, dan kom je bij de originele bron uit!

Meer ideetjes vind je hier

Liefs Marit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen

Het stylen van een plank

Hoewel stylen voor een groot deel op gevoel gaat, zijn er zeker wel wat principes of “richtlijnen” die je kunt toepassen. In dit filmpje zie je mij bezig in het huis van klanten. In de tekst geef ik tips om te stylen.

Lees verder »

Nieuwe Start

Vorig jaar, juni 2022 was het daar. Zomaar ineens. Na 5 jaar.Terug van weggeweest Mijn gevoelens negeren, wegdrukken. Dat is wat ik (ongemerkt) jaren heb

Lees verder »