Presentatie check

Je huis staat al veel te lang te koop. Je hoort en ziet om je heen alle huizen als broodjes gaan en jouw huis staat inmiddels in die vreselijke +6 maanden catagorie op Funda. Je staat op het punt om je vraagprijs te verlagen.... met minimaal €10.000,-!

Het is toch super zonde wanneer de vraagprijs het probleem niet is?
Wil je zeker weten of de vraagprijs verlagen de enige oplossing is?
Want wat als die vraagprijs prima is, maar je foto's nu niet laten zien dat je huis dat waard is?

Je hebt zelf alleen dat inzicht niet en zoekt daarbij hulp van een expert. Van iemand die snel kan doorgrgronden waar het probleem zit. Waarom je nog steeds je huis niet hebt verkocht.

Je hebt misschien zelfs al overwogen om over te stappen naar een andere makelaar. Ook dat kost duizenden euro's extra. Dat is echt niet altijd de oplossing. Je bent in paniek op zoek naar oplossingen, terwijl je de oorzaak van je probleem niet weet.

Ik help je om inzicht te krijgen. Waar gaat het mis en wat kun je verbeteren aan je verkoop presentatie? Ik haal de belangrijkste punten er direct uit. De zogenaamde quick wins. Díé dingen waarmee je, als je die aanpast, écht rendement haalt. Ik ga jouw huis bekijken, zoals het op dit moment te zien is voor de huizenzoekers. From scratch... op Funda. Ik ben helemaal blanco en bekijk jouw huis vanuit het oogpunt van jouw koper. Met mijn inzicht en ervaring weet ik feilloos welke investeringen jouw geld opleveren en wat je beter kunt laten, (want zonde van je geld.)
Ik doe dit vanaf mijn eigen PC. Op die manier zie ik het huis precíés zoals jouw potentiele kopers het zien. Ben ik nog helemaal blanco en kan ik heel objectief naar jouw presentatie kijken. Op die manier leg ik binnen no time de vinger op de zere plek.
Na het gesprek weet jij waar het grootste probleem zit en hoe je dit kunt oplossen, zodat je eindelijk het tij kan keren! :-)

Kosten €150,-

Hoe?
Je stuurt mij vooraf de link van je huis. En ik stel je via mail alvast een paar belangrijke vragen. 
We maken een afspraak en tijdens die afspraak bekijken we samen jouw presentatie. Allebei op onze eigen lokatie, achter je eigen PC. Wij zien of spreken elkaar dus digitaal. Bijvoorbeeld met videobellen zoals Facetime, Skype, Whatsapp of gewoon aan de telefoon als je dat fijner vind. Ik geef je live feedback, leg de vinger op de zere plek en geef je jouw persoonlijke "quick wins"
Na dit gesprek zul je vooral opgelucht zijn. Weten waar het probleem zit en belángrijker, hoe je dit kunt oplossen!
Tijd voor jou om die kijkers mét serieuze koper nou eindelijk binnen te gaan halen.
Dat jouw huis snel krijgt wat het waard is!

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies