Marit

Welkom op mijn site, mijn naam is Marit Polderman (-Hillebrand)

In 2011 kochten mijn man Martijn en ik ons eerste huis. Ik was níét te stoppen met het schuiven en stylen van ons droomhuis. Foto’s maken voor mijn blog…….De stoel iets meer naar links en het tafeltje nét op de hoek rechtstonder….. zo jaaaa…. dit was perfect.

Mijn blog kreeg snel veel volgers. Ookal liet ik maar één hoek van de kamer zien, (die eerlijk gezegd vaak in élk huis had kunnen zijn).. In de reacties lieten mensen me weten hoe mooi ze "mijn huis" vonden en bij wijze van spreken er zo in wilde trekken!

Hoe anders was het 1,5 jaar eerder……  De verkoop van ons appartement. Onze makelaar vroeg: "Kun je de logeerkamer wat meer opruimen voor de foto’s“? En heel eerlijk? Ik dacht: " Wat een gedoe en onzin, íédereen heeft een rommelkamer, daar kijken ze wel doorheen!" Weet je…..stiekem was ik misschien wel beledigd door die ene vraag….. Ik kon er toch niet aan doen dat we uit ons appartement waren gegroeid? Dáárom wilden we juist verkopen. Energie en geld in ons oude huis steken kwam écht niet in me op! Het voelde logisch om ons huis gewoon "zo" vast te laten leggen.

Als ik tóén had geweten wat ik nu weet, had ik het heel anders aangepakt. Als ik mijn oude huis met net zoveel liefde had gefotografeerd en gepresenteerd als de foto’s op mijn blog en als ik toen had geweten dat het helemaal niet veel moeite of geld hoeft te kosten …. oh boy……Dan hadden we zóveel meer uit de verkoop kunnen halen, daar ben ik van overtuigd. 

Gelukkig zijn we, met name door de crisis en social media als Pinterest en Instagram inmiddels wijzer geworden met zijn allen en weten we wat een goede visuele presentatie kan doen voor je verkoop resultaat. Drie jaar terug is Verknocht "geboren" en maak ik de successen dagelijks mee. Toch weet ik inmiddels…..vastgoedstyling is láng niet voor iedereen. Het moet echt bij je passen. De mensen die mijn hulp vragen geloven nét als mij dat er meer in zit, in de verkoop van hun huis. Ik vind ze dapper, want ze durven hun huis (en de emoties die hierbij horen) al een beetje los te laten.

Het is mijn missie om juist díé mensen, die het écht willen en het anders en béter willen doen.  Om er alles aan te doen om ze te helpen aan een fantastisch verkoop resultaat. Simpelweg door ervoor te zorgen dat hun huis echt “gezien” wordt. Dat iedereen ziet hoe fijn hun huis is.  Zodat ze snel (én goed) verder kunnen met hun leven.

Verder ben ik spontaan, behulpzaam, kritisch....én een beetje chaoot.

Ontwikkeling in mezelf én in mijn bedrijf vind ik enorm belangrijk!

Ik ben zelf verknocht aan.....Tony Chocelony (caramel zeezout).....Sauvignon blanc.....30 seconds …… Uitgebreid uit eten gaan.....De sauna.....Winkelen.....Dansen en keihard meezingen met de radio (als ik zeker weet dat niemand kijkt ;-). Waar ik écht niet zonder zou kunnen zijn mijn vriendinnen en mijn lieve man!

Hopelijk tot snel! Groetjes Marit

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies