Huis inrichten voor de verkoop

De meningen zijn nogal verdeeld. De een zegt: "Je moet je niet bewoonde huis helemaal leeg maken als je dit goed wilt verkopen." en de ander zegt: "Je moest juist wat meubelen laten staan."  Ik ben het met beide meningen niet eens.
Als het helemaal leeg is lijkt de woning veel kleiner. Om een leegstaand of niet bewoond huis goed te verkopen is het nodig dat de kijker "geprikkeld" wordt. Dat die gelíjk mogelijkheden ziet. Maar vooral dat die er blij van wordt...dat lukt niet als het leeg is.

Een goede inrichting zorgt voor balans, waardoor de aandacht naar de punten gaat, die er toe doen. Ik ben zéker geen voorstander om dan maar wat meubelen te laten staan. In de praktijk komt dit er (sorry als het een beetje oneerbiedig klinkt) eigenlijk altijd op neer dat de "afdankertjes" achterblijven. Dit leidt enorm af van de mooie en bijzondere elementen van het huis. Je ziet het vaak... als een huis niet meer bewoond is, klopt het niet meer. Het doet soms zelfs een beetje troosteloos aan.

Ik ben dankbaar dat ik keer op keer leegstaande huizen mag inrichten voor mijn zakelijke klanten. De woningen die ik voor hen mag inrichten trekken véél meer bekijks dan voor die tijd. En ze worden binnen no time verkocht voor meer geld.

Ik werk ook regelmatig voor mensen die het huis van hun ouders moeten verkopen.  Ik denk graag met ze mee, wat ze beter wel of niet zouden kunnen doen. Als ze dat willen kan ik ze helemaal ontzorgen. Het maakt me blij als een klant me verteld dat mijn dienst een grote zorg wegnam of dat het hielp in een rouwproces.Dit is echt iets voor jou als ....

Dit levert het op...

Zo gaan we te werk.......

Investering

*€2.397,-  incl BTW  en tot 3 maanden huur van meubelen en accessoires (€1.980,- excl. BTW)
(genoemde prijs is voor eensgezinswoning met 3 slaapkamers) Op Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. (andere gebieden op aanvraag)

Extra opties* (tegen meerprijs)

 

 

Vermeld "Meubelverhuur" en je telefoonnummer. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marit is de beste in haar soort. Als professionals in het vastgoed is het super werken met Verknocht Styling. Marit weet van elk huis een paleis te maken. De aantrekkingskracht van een woning op potentiële kopers is het grootst met een styling door Marit! Los daarvan is Marit als persoon prettig om mee samen te werken. Altijd positief, optimistisch, weet van aanpakken en ze is super flexibel. Ze snapt wat waar onze wensen liggen. Op naar de volgende!

Eline Riemens van E.R. Vastgoed en Projectontwikkeling uit Goes over onze samenwerking. Ik mag zeer regelmatig voor haar aan de slag.

 

Wij hebben Verknocht Styling ingeschakeld bij de verkoop van een, door ons volledig opgeknapte woning in Sint Jansteen.
Marit richtte de woning stijvol in met meubelen en accessoires, vervolgens werd de woning door haar gefotografeerd.
Al binnen 3 werkdagen na plaatsing op "Funda" hadden we 4 bezichtigingen en werd de woning op diezelfde dag tegen de vraagprijs verkocht!
Wij zijn overtuigd......op naar het volgende project!

Dennis Rijk, DHC Vastgoed Goes, ik werk regelmatig voor Dennis een woning inrichten en fotograferen voor de verkoop

 

Voor ons project in Boskoop hebben we Verknocht Styling ingeschakeld. Marit Polderman heeft het binnen de afgesproken tijd aantrekkelijk gestileerd. Wij lieten haar de vrije hand. Het oubollige interieur toverde zij, met inzet van door haar ingeschakelde hulptroepen en trendy meubels om tot een modern plaatje. Met oog voor alle details. Na een intensieve mediacampagne in grote landelijke bladen is het na twee kijkzaterdagen en 15 rondleidingen, onder financieringsvoorbehoud , voor de vraagprijs verkocht.
Ronald Zwolle Makelaars

 

Het huis van mijn vader stond een half jaar te koop toen ik er aan toe was om het te laten restylen. Het was na het overlijden van mijn vader nog een fijne plek om naar toe te gaan. Maar op den duur realiseerde ik me dat het echt verkocht moest worden en dat dat in de oude conditie niet zou lukken. Ik volgde Verknocht Styling al een tijdje via Facebook en werd steeds enthousiaster om de Kleinewei ook te laten restylen. Ik heb Marit gebeld en gelukkig klikte het meteen! Wat ik zo leuk vond is dat we samen aan het brainstormen waren. Ze luisterde naar mijn ideeen en had respect voor mijn grenzen, ze heeft nooit haar ideeën opgedrongen. Wat ik persoonlijk erg waardeer is dat ik overal op tijd van op de hoogte werd gesteld. Binnen 4 weken zijn de werkzaamheden uitgevoerd! Op een persoonlijke, maar altijd professionele manier heeft ze het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

 

Marit heeft voor ons een leegstaande woning in Vlissingen compleet ingericht en afgestyled. Marit is een bevlogen vakvrouw met ambitie. Ze heeft het werk in de vingers en levert een aangenomen opdracht boven verwachting uit. Ze denkt mee over zaken als afwerking, materiaalgebruik en kleurstellingen en adviseert hierin. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en raden haar zeker aan!
De woning is binnen 10 dagen o.v. verkocht!

Eline Riemens, E.R. Vastgoed & Projectontwikkeling

 

Voor mijn mijn te koop staande woning aan het Goese Meer heeft Marit een interieur- en stylingadvies opgesteld. Beiden zijn daarna ook door haar uitgevoerd. De grote klussen besteedde ze uit in haar netwerk van professionals. Zelf hield ze hierover de supervisie. Dit gaf veel vertrouwen en hierdoor werd mij veel werk uit handen genomen. De styling heeft ze zelf ter hand genomen. Het resultaat ziet er geweldig uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat de woning nu snel potentiele kopers zal weten te interesseren.
Frans Veringa, Goes

 

 

 

 

 

 

Elke vrijdag plaatst Verknocht op haar Facebook pagina een nieuwe voor en na foto van haar werk. 

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies