Wil jij een huis wat hélemaal naar je zin is, binnen jouw budget?

Het Verknocht Restyle traject is een uniek één-op-één concept waarbij we in zo’n 4 maanden toewerken naar een complete Restyle van jouw huis. In 4 waardevolle sessies werken we van binnen naar buiten. Zodat het straks hélemaal klopt.  Na elke sessie werk ik aan jouw Restyleplan. Uniek en overzichtelijk, inclusief jouw eigen stijlpaspoort en een persoonlijke en super complete shoplijst.

Je kunt er van op aan dat het hélemaal past, bij jou, je gezin, het huis en álles wat er is.  De sessies zorgen dat ik jou, je wensen en je smaak hélemaal begrijp.  Ik zoek altijd naar goede Restyle alternatieven voor een rigoreuze verbouwing.  Met mijn jarenlange ervaring als vastgoedstylist, ligt daar mijn kracht.  Met als afsluiter van het traject onze “afstyle” sessie waar we álle puntjes op de i gaan zetten!

Stijl advies op maat

Is het tijd voor jou?

Ben jij klaar voor een échte Restyle? Voel jij dat het tijd is voor jou! Omdat jij dit nou eenmaal belangrijk vind.

Een huis wat écht past.  Een huis dat omarmt wie jij of jullie werkelijk zijn?

 

Mijn werkervaring als interieur-, haar- & vastgoedtylist, mijn levenservaring en mijn empathisch vermogen zorgen voor een unieke combinatie. Ik verbind vorm, stijl, materiaal en kleur met wie jij bent. Om zo jouw binnen- en buitenkant samen te brengen. Met duidelijke woonoplossingen. Want, écht het kan, ook voor jou! Overzichtelijk én gezellig. Praktisch én esthetisch. Betaalbaar én designwaardig. Trendy én tijdloos. 

In het traject is er alle tijd om jouw eigen stijl te (her)ontdekken. Om dit vervolgens samen met jouw ware behoeftes te vertalen naar jouw interieur en huis. Na het Restyle traject klopt jouw  binnenkant  met de binnenkant van je huis.

Dan heb je overzicht en ruimte, zonder extra dure meters. Zonder groter huis of aanbouw.

Ben je écht klaar en hoef je niet meer eindeloos je spaageld te steken in je huis. 

Ervaar je rust, ga je niet meer met elke trend, omdat je eindelijk écht tevreden bent.

Omdat jij je alleen nog omringt met dát waar je écht Verknocht aan bent.

Hoe verloopt het traject? (link naar overzicht)

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als

Dit levert Restyle je op

Kortom: Een huis waar alles klopt, met elkaar, met jou, je gezin, je huis en budget. Wars van trends. Uniek, overzichtelijk, ruimtelijk en helemaal “áf” 

Wat klanten zeggen?

Shalina Leefstijl
Shalina Leefstijl
15/11/2022
Met liefde en aandacht heeft Jenny samen met mij aan mijn website gewerkt. Persoonlijke en fijne begeleiding. Dankbaar voor het eindresultaat en alles wat ik van Jenny heb geleerd 🙏
Paula Brummelkamp
Paula Brummelkamp
03/10/2022
Jenny vraagt door, denkt mee en past aan totdat het goed is. Ze snapt niet alleen vormgeving maar ook marketing. Heel prettig!
Marianne Visser
Marianne Visser
26/09/2022
Jenny heeft mijn logo van DIY naar professioneel level getild. Ze luisterd naar je wensen en creeert een logo wat overeenkomt met wat je uit wilt stralen. Heel blij mee. En ook de insta tegels die ze heeft gemaakt passen helemaal in het plaatje. Super leuk.
Marjolijn Jacobs - Schuurbiers
Marjolijn Jacobs - Schuurbiers
28/01/2022
Al een tijdje wou ik een website, en hoewel ik zelf technisch er wel uit kwam hoe het ongeveer moest worden, kon ik zelf niet de vertaalslag maken naar hoe het er dan uit moest komen te zien. Na de kennismaking met Jenny wist ik het meteen. Jenny kan mijn gevoel en verhaal weergeven op de website. Zij kan wel die vertaalslag maken en hoe! Direct had ik het gevoel dat Jenny de toon kon vinden die ik zocht en dit kon vertalen naar een beeld en kleur. Ze heeft precies dat wat ik graag wou kunnen vertalen naar een prachtige website waar ik nu met heel veel liefde naar verwijs.
Antoinet van Doorn
Antoinet van Doorn
12/01/2022
Jenny heeft voor mij een aantal aanpassingen gedaan op mijn website waar ik hartstikke tevreden over ben. Het contact met Jenny is ook heel prettig verlopen en ik weet zeker dat ik, als ik weer wat aan te passen heb, bij Jenny aanklop. Ja, in één woord, Super!
Arianne Wennekes
Arianne Wennekes
28/03/2021
Jenny heeft bij de nieuwe koers van mijn bedrijf mijn Instafeed opnieuw vormgegeven. Ze luistert goed, maar durft ook haar mening te geven én onderbouwt deze met goede argumenten. Door dit uit te besteden aan Jenny ben ik niet meer tijden aan het klooien met het vormgeven van mijn posts en kan ik die tijd besteden aan het schrijven voor mijn klanten. Als ik iets wil schrijven, zoek ik de ontwerpen van Jenny erbij. Of andersom: als ik niets weet te schrijven, zoek ik een ontwerp en schrijf daar iets bij. Het levert me tijd en rust op en ben heel blij met de goede adviezen van Jenny, die ook weer in te zetten zijn op bijvoorbeeld je website. Top!
Wendy Kaandorp
Wendy Kaandorp
15/02/2021
Ik ben super blij met mijn website, logo en Instagram feed. Vorig jaar ben ik mijn bedrijf gestart en door de insta feeds en mijn website ben ik zichtbaar. Door alle hulp van Jenny voel ik me heel blij, mijn droom werd nog meer werkelijkheid. Voordat ik begon was het mond op mond reclame. Jenny heeft voor mij een hele mooie insta feed gemaakt met mooie kleuren. Precies zoals ik ben. Ik kan Jenny ook zeker aanbevelen.
Irma Boegheim
Irma Boegheim
08/02/2021
Ik had een idee voor een logo, maar kon maar niet vinden wat ik zocht. Na lang twijfelen de stap gezet om rond te vragen of iemand een goede grafisch vormgever wist. Na mijn uitleg wat ik zelf had bedacht hebben we een kort gesprek gehad over wie ik ben en wat ik wil gaan doen. En zij heeft het zo mooi samen weten te brengen. Ik was verbaasd dat zij dit uit 1 gesprek kon halen! Al had ik het nooit zo bedacht, het is precies wat ik zocht!

Wat doen we precies in het Verknocht Restyle traject?

In gemiddeld 4 maanden werken we toe naar een complete Restyle van jouw huis (of ruimte(s) in je huis).Met als doel: een interieur dat écht bij je past. Bij je leven, je huis, je gezin en budget.  Je krijgt éíndelijk richting en krijgt hiervoor alles aangereikt. Zodat het je binnen deze periode lukt om het hélemaal af te maken. Daarnaast ga je begrijpen waar het eerder mis ging, zodat je miskopen voortaan voorkomt. Alle inzichten binnen dit traject neem je je leven lang met je mee.

 

In dit traject zitten totaal 4 waardevolle één-op één sessies bij jou thuis.  Vóórdat we onze eerste sessie plannen leer ik jou, je huis en je wensen al graag een beetje kennen. Ik ga jou en mij al een beetje “aan” zetten. Zo vraag ik o.a. of je me “meeneemt” in een filmpje door je huis. Het zorgt ervoor dat bij mij de “raderen” al gaan draaien en het proces bij ons allebei al in werking treed.  Aan de hand hiervan plannen we onze eerste sessie.

Onze eerste sessie is een “deep dive” van ca 2 uur. Die draait helemaal om jou/jullie. Het is wat mij betreft de allerbelangrijkste. Hier ligt namelijk het grootste geheim voor een huis wat eindelijk klopt! Het verschil tussen “wat woon je leuk” en “WOW!!!”  We leggen hier de basis, waarin we het gehele traject op terug kunnen vallen. 

Ik werk na elke sessie aan  jouw Persoonlijke Restyleplan.  Als “visual” stel ik jouw eigen stijlpaspoort samen, met waar mogelijk alle staaltjes voor jou zelf, voor de “heb”  Ik vind zelf namelijk ook altijd super belangrijk om die zelf te hebben, zodat je er écht goed naar kan kijken, kan voelen en in de toekomst kunt gebruiken als je iets nieuws nodig hebt . En natuurlijk werk ik aan: jouw persoonlijke super overzichtelijke en complete shoplijst. (inclusief duidelijke foto en alle directe shoplinks)

Aan het eind van het traject komen we nog één keer samen bij jou thuis, waar we alle items samen gaan afstylen. We maken we de balans op en zetten we de puntjes op de i. Tijdens het gehele traject houden wij samen contact via Whatsapp waarbij ik je persoonlijke feedback en antwoord geef op al je stylingsvragen. 

Stijlsessie- Deep Dive

Bij deze (wat mij betreft) allerbelangrijkste sessie  draait het volledig om jou. Een super start, waar we het gehele traject op kunnen terugvallen. 

We kijken wie jij bent, waar je écht van houdt, jouw dromen en wensen.  Waar jij helemaal verknocht aan bent. Mijn interieur- en (woon)behoefte kaarten zijn een belangrijk (en leuk!) middel.

Wat zégt je huis nu?  Wat klopt er en wat niet? We bepalen wat er  mist en wat er nodig is . De diepte in dus. Niet alleen vanuit je hoofd, ook op gevoel

Ontwerpfase- Restyleplan

Na de deepdive weet ik genoeg. Ik ken je huis. Je dromen, wensen, ware woonbehoeftes en smaak. Het budget is helder, dus: Let’s Go!

Ik start  jouw Verknocht  Restyle Plan. Belangrijke dingen die we als eerst aan gaan pakken. De dingen die wat meer tijd kosten in de uitvoering of met levertijd. We leggen hier de basis.

We bepalen alle grote vlakken, zoals vloer, muur, deur of gordijn. Kast, bank of  vloerkleed.
De juiste mix van kleur, stijl, vorm en materiaal 

Stijlsessie-Checkcheck

Ik presenteer jouw persoonlijke Restyleplan incl. kleur- en materiaalstalen  in je persoonlijke stijlpaspoort. Past het bij de rest, bij jou, bij jullie allemaal?

 Kortom: Heb ik “raak” geschoten? Zo ja, check ik of alles helder is, zodat jij de taken uit het Restyleplan uit kan (laten) voeren. Of de grotere meubels of items al kunt bestellen.  

Zo nee? Dan duik ik snel terug achter mijn tafel.

Ik doe geen bouw- of klusbegeleiding, maar natuurlijk houden we contact in deze periode.

Stijlsessie -shoplijst

Als de basis staat, alle bestelde grotere items binnen zijn en de klusjes zijn gedaan is tijd voor het onze derde sessie.

We gaan het helemaal af maken. Wat mist er nog en wat is er nodig. We bepalen voor welke items ik ga “shoppen” en maken een boodschappenlijst. 

Met alle kennis van de afgelopen sessies op zak, waarbij ik jou, je huis, je wensen en dromen  heb leren kennen ga ik de  shoplijst voor je maken.

Ontwerpfase-Shoplijst

Alle items kies ik met zorg. En zet ze in een overzichtelijke online collage, waarbij je de items met één druk op de knop kunt aanschaffen.

Ik geef je  keus, maar hou het overzichtelijk.  Je zult ook merken dat het, na alle sessies niet meer moeilijk voor je is om te kiezen vanuit je hart .

Is er tóch nog iets niet naar je zin?  Geen nood, want dan ga ik opnieuw voor je op zoek. Mocht het nodig zijn, krijg je zelfs twee correctierondes. 

Stijlsessie - Afstylen

Hier hebben we de afgelopen maanden naar toegewerkt. We geven alles de mooiste plek en natuurlijk deel ik een aantal stylinghacks.

We bergen items op die nog teveel onrust geven en zetten alle puntjes op de i. Ben je helemaal Verknocht of loop je nog ergens tegenaan?

Je persoonlijke Stijlpaspoort blijft trouwens van jou. Superfijn om in je bezit te hebben. Zo hoef je nooit meer een miskoop te doen. 

Investering

Vanaf: 795,- incl. BTW 

(Of 265,- in 3 termijnen).

Wat klanten zeggen?

Shalina Leefstijl
Shalina Leefstijl
15/11/2022
Met liefde en aandacht heeft Jenny samen met mij aan mijn website gewerkt. Persoonlijke en fijne begeleiding. Dankbaar voor het eindresultaat en alles wat ik van Jenny heb geleerd 🙏
Paula Brummelkamp
Paula Brummelkamp
03/10/2022
Jenny vraagt door, denkt mee en past aan totdat het goed is. Ze snapt niet alleen vormgeving maar ook marketing. Heel prettig!
Marianne Visser
Marianne Visser
26/09/2022
Jenny heeft mijn logo van DIY naar professioneel level getild. Ze luisterd naar je wensen en creeert een logo wat overeenkomt met wat je uit wilt stralen. Heel blij mee. En ook de insta tegels die ze heeft gemaakt passen helemaal in het plaatje. Super leuk.
Marjolijn Jacobs - Schuurbiers
Marjolijn Jacobs - Schuurbiers
28/01/2022
Al een tijdje wou ik een website, en hoewel ik zelf technisch er wel uit kwam hoe het ongeveer moest worden, kon ik zelf niet de vertaalslag maken naar hoe het er dan uit moest komen te zien. Na de kennismaking met Jenny wist ik het meteen. Jenny kan mijn gevoel en verhaal weergeven op de website. Zij kan wel die vertaalslag maken en hoe! Direct had ik het gevoel dat Jenny de toon kon vinden die ik zocht en dit kon vertalen naar een beeld en kleur. Ze heeft precies dat wat ik graag wou kunnen vertalen naar een prachtige website waar ik nu met heel veel liefde naar verwijs.
Antoinet van Doorn
Antoinet van Doorn
12/01/2022
Jenny heeft voor mij een aantal aanpassingen gedaan op mijn website waar ik hartstikke tevreden over ben. Het contact met Jenny is ook heel prettig verlopen en ik weet zeker dat ik, als ik weer wat aan te passen heb, bij Jenny aanklop. Ja, in één woord, Super!
Arianne Wennekes
Arianne Wennekes
28/03/2021
Jenny heeft bij de nieuwe koers van mijn bedrijf mijn Instafeed opnieuw vormgegeven. Ze luistert goed, maar durft ook haar mening te geven én onderbouwt deze met goede argumenten. Door dit uit te besteden aan Jenny ben ik niet meer tijden aan het klooien met het vormgeven van mijn posts en kan ik die tijd besteden aan het schrijven voor mijn klanten. Als ik iets wil schrijven, zoek ik de ontwerpen van Jenny erbij. Of andersom: als ik niets weet te schrijven, zoek ik een ontwerp en schrijf daar iets bij. Het levert me tijd en rust op en ben heel blij met de goede adviezen van Jenny, die ook weer in te zetten zijn op bijvoorbeeld je website. Top!
Wendy Kaandorp
Wendy Kaandorp
15/02/2021
Ik ben super blij met mijn website, logo en Instagram feed. Vorig jaar ben ik mijn bedrijf gestart en door de insta feeds en mijn website ben ik zichtbaar. Door alle hulp van Jenny voel ik me heel blij, mijn droom werd nog meer werkelijkheid. Voordat ik begon was het mond op mond reclame. Jenny heeft voor mij een hele mooie insta feed gemaakt met mooie kleuren. Precies zoals ik ben. Ik kan Jenny ook zeker aanbevelen.
Irma Boegheim
Irma Boegheim
08/02/2021
Ik had een idee voor een logo, maar kon maar niet vinden wat ik zocht. Na lang twijfelen de stap gezet om rond te vragen of iemand een goede grafisch vormgever wist. Na mijn uitleg wat ik zelf had bedacht hebben we een kort gesprek gehad over wie ik ben en wat ik wil gaan doen. En zij heeft het zo mooi samen weten te brengen. Ik was verbaasd dat zij dit uit 1 gesprek kon halen! Al had ik het nooit zo bedacht, het is precies wat ik zocht!

Voorkom veel te dure uitgaven,  spijt en buikpijn achteraf of een huis wat nooit écht naar je zin of áf is. Gun jezelf een Restyle

Wat klanten zeggen

Shalina Leefstijl
Shalina Leefstijl
15/11/2022
Met liefde en aandacht heeft Jenny samen met mij aan mijn website gewerkt. Persoonlijke en fijne begeleiding. Dankbaar voor het eindresultaat en alles wat ik van Jenny heb geleerd 🙏
Paula Brummelkamp
Paula Brummelkamp
03/10/2022
Jenny vraagt door, denkt mee en past aan totdat het goed is. Ze snapt niet alleen vormgeving maar ook marketing. Heel prettig!
Marianne Visser
Marianne Visser
26/09/2022
Jenny heeft mijn logo van DIY naar professioneel level getild. Ze luisterd naar je wensen en creeert een logo wat overeenkomt met wat je uit wilt stralen. Heel blij mee. En ook de insta tegels die ze heeft gemaakt passen helemaal in het plaatje. Super leuk.
Marjolijn Jacobs - Schuurbiers
Marjolijn Jacobs - Schuurbiers
28/01/2022
Al een tijdje wou ik een website, en hoewel ik zelf technisch er wel uit kwam hoe het ongeveer moest worden, kon ik zelf niet de vertaalslag maken naar hoe het er dan uit moest komen te zien. Na de kennismaking met Jenny wist ik het meteen. Jenny kan mijn gevoel en verhaal weergeven op de website. Zij kan wel die vertaalslag maken en hoe! Direct had ik het gevoel dat Jenny de toon kon vinden die ik zocht en dit kon vertalen naar een beeld en kleur. Ze heeft precies dat wat ik graag wou kunnen vertalen naar een prachtige website waar ik nu met heel veel liefde naar verwijs.
Antoinet van Doorn
Antoinet van Doorn
12/01/2022
Jenny heeft voor mij een aantal aanpassingen gedaan op mijn website waar ik hartstikke tevreden over ben. Het contact met Jenny is ook heel prettig verlopen en ik weet zeker dat ik, als ik weer wat aan te passen heb, bij Jenny aanklop. Ja, in één woord, Super!
Arianne Wennekes
Arianne Wennekes
28/03/2021
Jenny heeft bij de nieuwe koers van mijn bedrijf mijn Instafeed opnieuw vormgegeven. Ze luistert goed, maar durft ook haar mening te geven én onderbouwt deze met goede argumenten. Door dit uit te besteden aan Jenny ben ik niet meer tijden aan het klooien met het vormgeven van mijn posts en kan ik die tijd besteden aan het schrijven voor mijn klanten. Als ik iets wil schrijven, zoek ik de ontwerpen van Jenny erbij. Of andersom: als ik niets weet te schrijven, zoek ik een ontwerp en schrijf daar iets bij. Het levert me tijd en rust op en ben heel blij met de goede adviezen van Jenny, die ook weer in te zetten zijn op bijvoorbeeld je website. Top!
Wendy Kaandorp
Wendy Kaandorp
15/02/2021
Ik ben super blij met mijn website, logo en Instagram feed. Vorig jaar ben ik mijn bedrijf gestart en door de insta feeds en mijn website ben ik zichtbaar. Door alle hulp van Jenny voel ik me heel blij, mijn droom werd nog meer werkelijkheid. Voordat ik begon was het mond op mond reclame. Jenny heeft voor mij een hele mooie insta feed gemaakt met mooie kleuren. Precies zoals ik ben. Ik kan Jenny ook zeker aanbevelen.
Irma Boegheim
Irma Boegheim
08/02/2021
Ik had een idee voor een logo, maar kon maar niet vinden wat ik zocht. Na lang twijfelen de stap gezet om rond te vragen of iemand een goede grafisch vormgever wist. Na mijn uitleg wat ik zelf had bedacht hebben we een kort gesprek gehad over wie ik ben en wat ik wil gaan doen. En zij heeft het zo mooi samen weten te brengen. Ik was verbaasd dat zij dit uit 1 gesprek kon halen! Al had ik het nooit zo bedacht, het is precies wat ik zocht!

Nog even voorstellen

Ik ben Marit, vastgoed- en interieurstylist. Gek op interieur en styling, maar zonder geldboom in mijn tuin. 

Ik hou er van als alles klopt. Om me te omringen met alleen díé spullen waar ik écht van hou. Dat zelfs de meest praktische items mooi zijn van vorm, van materiaal, van kleur. Het is de schuld van Marie Kondo, van wie ik in 2015 het boek “opgeruimd” las. 😉
Ik hou van het overzicht, de rust en de ruimte wat het me heeft gebracht. Een fijne  tegenhanger voor mijn drukke hoofd wat zich moeilijk “uit” laat zetten. 

Overzicht en ruimtelijkheid is iets wat mijn werk als stylist kenmerkt.Dit kan op ongelofelijk veel wijzes. In natureltinten, maar ook met kIeur! Ik vind het superbelangrijk dat ik jouw wensen en smaak écht goed vertaal. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

In 2014 begon ik als interieur- en vastgoedstylist. Je kunt je voorstellen dat het bij het stylen van een te koop staand huis belangrijk was om de juiste prioriteiten eruit te pikken. Om vaker te kiezen voor een restyling om zo de kosten laag te houden, maar het resultaat (en de metamorfose) maximaal. Iets wat heerlijk is om te doen en waar ik (al zeg ik het zelf) gewoon  goed in ben. 

Op een gegeven moment had ik een aantal vaste opdrachtgevers, vastgoedbedrijven, waarbij ik het advies gaf voor de basis en waarbij ik het huis compleet inrichtte met mijn eigen (met veel zorg) samengestelde inboedels. Regelmatig kreeg ik de vraag of de nieuwe kopers de inboedel mochten overnemen.  

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! Ik vind het belangrijk dat het Verknocht Restyle traject voor iedereen mogelijk is. Je kunt in drie termijnen betalen. (Zonder meer te betalen uiteraard). Als dit jou nog net niet helpt, kijken we samen naar een manier die passend is. Weet dat alles bespreekbaar is. 

Jazeker! Als je de sleutel nog niet hebt, starten we het traject in je huidige huis.  De opzet blijft wel zoals ik Restyle heb bedoeld. Ik ben stylist en geen bouwkundige. Ook doe ik geen bouwbegeleiding. Ik doorloop alle stappen zoals hierboven omschreven.  

Dit dilemma snap ik heel goed, want, laten we eerlijk zijn. Als je mijn eigen huis voorbij hebt zien komen is dat nogal, ehhh wit. En tóch ben ik gék op kleur, Ik pas het alleen niet (meer) toe in mijn eigen huis, want het past niet bij me, bij ons.  Past het wel bij jou? JAZEKER, help ik je. GRAAG!  Ik hou ervan om kleur toe te gebruiken en te verbinden en een prachtig pallet samen te stellen. Ik hou ook van wat knaltinten op zijn tijd. En volg geregeld kleur masterclasses om me hier verder in te verdiepen.

Dat kan, mits je helemaal blij bent met de basis van je huis. In ieder geval met de kleuren en alles wat vast zit in je huis. En in principe ook met de grote items of meubelen. (of het gros hiervan) Dit noem ik een touch up. Een uitgebreide stylingsessie bij jou thuis. We maken de balans op en kijken wat er mist en wat er nog nodig is. Aan de hand daarvan maken we een boodschappenlijst.  We bespreken samen voor welke items ik voor jou op zoek ga . (LINK) Lees hier meer over de touch up.

Meestal zit ik echt wel gelijk op het goede spoor, maar desondanks kan het natuurlijk gebeuren dat er iets (of meerdere dingen) tussen zitten die je niet mooi (of praktisch) vind. Ten eerste, weet dat je nooit verplicht bent om iets te kopen en ten tweede: ik ga met veel liefde opnieuw voor je op zoek. Sowieso heb je, als het nodig is recht op twee correctierondes.

Een goede match is belangrijk. Het moet wel comfortabel voelen tussen ons. Dat is écht heel belangrijk en ik wil je dan ook vragen: luister daarin zéker naar je gevoel. Dat doe ik ook. Als ik écht niet blij wordt van de stijl die jij voor ogen hebt of we “voelen” hem niet . Dan ben je beter thuis bij een collega van mij. Plan gerust een online afspraak met me in, dan maken we kennis.

De prijs voor het Verkocht Restyle Traject begint bij €795,-
voor één ruimte naar keuze. 
Bijv. je woonkamer (tot 40m2) of badkamer, keuken,  slaap-, kinder- of werkkamer.

 

Voor elke ruimte (tot 20m2) die je wilt toevoegen betaal je  €495,- per ruimte.

Als je toilet,  hal, of overloop wil toevoegen betaal je €195,- (tot 5 m2)
*Gratis toilet, hal óf overloop vanaf 2 ruimtes.

 

Op dit moment heb ik nog een PILOT AANBIEDING lopen:

De  complete benedenverdieping
Woon- & eetkamer, keuken, hal én toilet (woning tot 120m2).
Normaal €1290,-, nu slechts €995,-  (alle prijzen zijn incl 21% BTW)

Het is goed om je af te vragen wat het je oplevert als je de investering nu niet doet? Of wat het je misschien wel gaat kosten?

 

Ik spreek dagelijks vrouwen (sorry, ik chargeer), maar het zijn écht meestal de vrouwen die spijt hebben van hun eerder gemaakte keuzes.

Die met zorg alles bij elkaar hadden gezocht en tóch buikpijn hadden achteraf, omdat het niet was hoe ze het hadden bedacht en gehoopt.

 

Met het Verknocht Restyle Traject voorkom je dit absoluut.

Het bespaart je veel tijd en energie én geld.   Dat is wat ik doe en  en waarmee ik mijn meters heb gemaakt als vastgoedstylist. Met de tientallen huizen die ik al mocht restylen en inrichten voor de verkoop. Ik weet de weg bij de écht mooie én betaalbare collecties.

Leuk! Ik heb een zwak voor kleinere ruimtes of huizen! Dat is echt mijn “ding” Hoe groter je woont, hoe meer werk de restyling is (in de meeste gevallen dan.  Het is ook de toekomst én het is mijn missie om interieurstyling laagdrempelig te maken en het uit de “jetset” hoek te trekken dat het alleen voor grote villa’s is. Genoeg redenen om hier met jou over in gesprek te gaan. Dus: Heb jij een (piep)klein huisje, een studio of appartement? Boek een call en dan bespreken we het.

Boek je snel een call? Even zonder dollen, dit is gewéldig om te doen en ook hier is een Restyle heel goed voor in te zetten. Als het huisje ver weg is, is het geen probleem. Ik kan heel veel op afstand, (ik neem trouwens aan dat het op een leuke plek staat) want dan zijn mijn man en ik best bereid om eventjes op de lokatie te verblijven hoor! Zonder gekheid, ik denk heel graag met je mee. Ook als je een (oude) stacaravan hebt oid. Alles is bespreekbaar. 

Ja, dit kan. Als dit beter bij je past dan is dat wat mij betreft helemaal prima. Ik heb dat bijvoorbeeld met Doreen ook gedaan. Haar review kun je hier onder aan deze pagina lezen.
We kunnen ook een combinatie maken van on en offline shoppen, alles is wat mij betreft bespreekbaar. Zullen we het hier binnenkort even over hebben? Druk hieronder op de knop en boek een call met mij. 

Je kunt dan het best kiezen voor een touch up. Overigens doe ik nooit alleen een vluchtig kleuradvies, maar doe ik met elke klant een deep dive.
Als dat niet bij je past, trouwens, even goede vrienden. Wil je meer weten? Lees hier meer over de mogelijkheden voor een touch up

Het traject bestaat uit vier sessies die ieder ongeveer 2 uur duren. Kies je voor één ruimte zijn we vaak wat sneller klaar en bij meer ruimtes plannen we wat meer tijd in. We stemmen altijd samen af wat past binnen jouw agenda. Met sommige mensen ga ik heel snel, met anderen verspreiden we de sessies wat meer. Het ligt ook een beetje aan evt. levertijden of klusjes die je op gaat of laat pakken. Bedenk dat je alle tijd die je hierin steekt dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen de komende maanden, maar ook daarna!

Als het om hun eigen kamer(tje) gaar zéker, Als ze daar oud genoeg voor zijn natuurlijk. Ze krijgen een minisessie met mij. Als ze willen en kunnen, laat ik ze hun eigen moodboard maken. (een gekraste tekening is daarvoor trouwens ook helemaal prima)

Dat is de manier voor jonge kinderen waarmee ze van zich kunnen laten horen. Als is het maar dat ze heel erg van paars of roze houden. Het gaat er om dat ze gezien worden en gehoord. 
Mijn ervaring is dat kinderen hier super enthousiast van worden! En daarmee ik ook!

Ook met een kleiner advies sta ik graag voor je klaar. Daarvoor heb ik het Whatsappvies in het leven geroepen. Als mijn agenda het toelaat bied ik dit momenteel ook aan. Jij stuurt mij een filmpje van ca 10 minuten en stelt  je vragen of deelt je dilemma’s met mij, terwijl je filmt. Via een spraakopname krijg je van mij je mondelinge advies en antwoord op je vragen (deze opname duurt minimaal 15 minuten) Super handig, want je kunt het altijd terug luisteren en mist dus niks. Heel leuk voor een fijne inspiratieboost.  Kosten zijn €49,-

Jouw partner mag wat mij betreft bij alle sessies aanwezig zijn. Maar, het hóéft niet. 
Er zijn stellen die het liefst alle sessies samen doorlopen en dit beide oprecht leuk en interessant vinden. Maar het komt ook vaak voor dat ik met één van de twee alle sessies doorloop. Sommigen laten de details het liefst bij jou Als jullie smaak erg verschilt kan het wellicht interessant zijn om de deep dive samen te doen. Zodat ik de gemene delers er voor jullie uit kan pikken.

Oh ja zeker, hier gaat het Verknocht Restyle traject jou absoluut mee helpen. Ik heb ook een minimaliseer oefening voor je die we kunnen doen. Of een opbergruimtescan. Maar je zult sowieso merken dat je gedurende het traject zin krijgt om afscheid te nemen van het teveel aan spullen. En je voelt feilloos aan welke items je houden wilt. Reken maar dat jouw huis aan het eind van de rit opgeruimd, overzichtelijk en ruimtelijk is!

Heb jij een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met me op. Ik beantwoord je vraag graag.
Je mag me ook appen op 06-44654991