Wat klanten zeggen


 

 

Werken met Marit is een groot plezier. Na haar styling voel ik me zelf weer helemaal happy in mijn huis, al deden we het voor de kopers. Ze slaagde erin om het allemaal net even gezelliger te maken. Al het moois kreeg een nieuwe plek. Moet ik nog meer zeggen? O ja, Marits sprankelende karakter zorgde voor een fijne middag samen

Selma Osman, Vlissingen

 

 

Tijdens het Open Huis zijn er 10 bezoeken geweest. Ik heb alles precies zo laten staan na jouw fotosessie. Het appartement werd door iedereen geprezen en ik denk zeker dat de styling daarin bijgedragen heeft.

Peter Stroo, Vlissingen

 

 

Namens het Bezuijen Team Dank-Je-Wel! 
Dankzij jouw superfoto's is de Dolphijn 10 in 1 dag verkocht! Top
Jan, Angelique, Floris & Nathalie

Bezuijen Bemiddeling, Ouddorp

 

 

Heel leuk om de foto's terug te zien! Het ziet er heel ruimtelijk en licht uit! Ik heb je enthousiasme en inzet zeer gewaardeerd. Ik (en dus jij) kregen nog complimenten van mijn mede-erfgenamen en ook van de overbuurman op "De Dolphijn" over het resultaat! Nu maar hopen dat het huisje deze zomer verkocht gaat worden.
In ieder geval zal het aan jou niet liggen...

Marianne Hoogstad, vakantiewoning Ouddorp  (Huisje werd nog diezelfde dag verkocht!)

 

 

 

'Het huis van mijn vader stond een half jaar te koop toen ik er aan toe was om het te laten restylen. Het was na het overlijden van mijn vader nog een fijne plek om naar toe te gaan. Maar op den duur realiseerde ik me dat het echt verkocht moest worden en dat dat in de oude conditie niet zou lukken. Ik volgde Verknocht Styling al een tijdje via Facebook en werd steeds enthousiaster om de Kleinewei ook te laten restylen. Ik heb Marit gebeld en gelukkig klikte het meteen! Wat ik zo leuk vond is dat we samen aan het brainstormen waren. Ze luisterde naar mijn ideeen en had respect voor mijn grenzen, ze heeft nooit haar ideeën opgedrongen. Wat ik persoonlijk erg waardeer is dat ik overal op tijd van op de hoogte werd gesteld. Binnen 4 weken zijn de werkzaamheden uitgevoerd! Op een persoonlijke, maar altijd professionele manier heeft ze het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient! 
 

Esther van Koeveringe, Goes

 

 

 

Marit sloeg de spijker op z'n kop met haar advies voor de restyling van vakantiehuis de Duinvlinder. Het interieur ademt nu natuur en zee, en versterkt het vakantiegevoel. Op de foto's is dat mooi vastgelegd. We zijn er heel blij mee

Marian de Boer, vakantiewoning Burgh-Haamstede

 

 

 

Voor mijn mijn te koop staande woning aan het Goese Meer heeft Marit een interieur- en stylingadvies opgesteld. Beiden zijn daarna ook door haar uitgevoerd. De grote klussen besteedde ze uit in haar netwerk van professionals. Zelf hield ze hierover de supervisie. Dit gaf veel vertrouwen en hierdoor werd mij veel werk uit handen genomen. De styling heeft ze zelf ter hand genomen. Het resultaat ziet er geweldig uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat de woning nu snel potentiele kopers zal weten te interesseren.

Frans Veringa, Goes

 

 

 

Marit, mooie foto,s zeg ,heel goed gedaan!! Iemand die het huis al aanspreekt zal bij het zien van dit werk zeker enthousiast worden….

Fam Goetheer, Heinkenszand

 

 

 

Hoi Marit,

Bedankt voor de foto’s. Mijn complimenten en dank voor de leuke inrichting en mooie foto’s.

Dhr Geschiere, Heinkenszand

 

 

Wij hebben Verknocht Styling ingeschakeld bij de verkoop van een, door ons volledig opgeknapte woning in Sint Jansteen.
Marit richtte de woning stijvol in met meubelen en accessoires, vervolgens werd de woning door haar gefotografeerd.
Al binnen 3 werkdagen na plaatsing op "Funda" hadden we 4 bezichtigingen en werd de woning op diezelfde dag tegen de vraagprijs verkocht!
Wij zijn overtuigd......op naar het volgende project!

Dennis Rijk, DHC Vastgoed
Goes

 

 

Marit, ik wilde je nog even bedanken voor de goede styling in mooie foto's.
Mijn huis is nog nooit zo netjes geweest! ;-)
De totale presentatie ziet er super uit!
Ik zal de tips zeker meenemen voor de komende (hopelijk vele) bezichtigingen.


Nienke de Paepe ,
Koudekerke

 

 

 

Voor ons project in Boskoop hebben we Verknocht Styling ingeschakeld. Marit Polderman heeft het binnen de afgesproken tijd aantrekkelijk gestileerd. Wij lieten haar de vrije hand. Het oubollige interieur toverde zij, met inzet van door haar ingeschakelde hulptroepen en trendy meubels om tot een modern plaatje. Met oog voor alle details. Na een intensieve mediacampagne in grote landelijke bladen is het na twee kijkzaterdagen en 15 rondleidingen, onder financieringsvoorbehoud , voor de vraagprijs verkocht.

Ronald Zwolle Makelaars

 

 

 

Marit heeft voor ons een leegstaande woning in Vlissingen compleet ingericht en afgestyled. Marit is een bevlogen vakvrouw met ambitie. Ze heeft het werk in de vingers en levert een aangenomen opdracht boven verwachting uit. Ze denkt mee over zaken als afwerking, materiaalgebruik en kleurstellingen en adviseert hierin. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en raden haar zeker aan!
De woning is binnen 10 dagen o.v. verkocht!

Eline Riemens, E.R. Vastgoed & Projectontwikkeling
 

 

 

4 bezichtigingen binnen één week en zelfs een bod zonder bezichtiging. Allemaal afgekomen op jouw prachtige inrichting en foto's!  Verliefd geworden op mijn eigen huis, wat een goede inrichting en foto's doen! Gemaakt door een echte professional, gepassioneerd en talentvol

Jolanda Goeree
Arnemuiden

 

 

Doortastend en creatieve styliste, gevoel voor nuance en detail. Dat zijn de trefwoorden waarmee ik Marit met de styling van mijn woning wil typeren. Haar zorgvuldige voorbereiding en tomeloze inzet tijdens de inrichting hebben voor mij een fraai resultaat opgeleverd! Binnen 3 weken verkocht, bedankt Marit!

P.S. tip voor mijn collega makelaars: wacht niet te lang om Marit uit te nodigen!

Cees Kole Makelaars
Kapelle

 

 

Voordat wij ons jaren 30 huis te koop zouden zetten,  is Marit langs geweest.  Zij bekeek ons huis objectief en met een frisse blik. Op haar advies hebben we eerst wat muren geschilderd en dingen opgeruimd.  De styling die ze bij ons deed was erg leuk.  Wat een leuke spulletjes allemaal!  Met relatief kleine ingrepen zag ons huis er ruimer en lichter uit.  Op de eerste dag dat ons huis op funda stond kregen we meteen de eerste kijker.  We kregen veel belangstelling.  Van de kijkers hoorden we vaak dat ze de funda-foto's mooi vonden. 
Na vier maanden in de verkoop is ons huis verkocht voor een goede prijs.  Zonder de professionele hulp van Verknocht zouden we vast niet zo veel belangstelling hebben gehad. We zijn daarom erg blij met Verknocht en kunnen iedereen die verkoopplannen heeft Marit aanbevelen.

Fam. Locht
Dordrecht

 

 

Mijn makelaar Ronald Zwolle heeft mij in contact gebracht met Verknocht Styling.
Marit is toen een keertje langs geweest en zag veel mogelijkheden om het er zo mooi mogelijk uit te laten zien.
Sinds Marit het gerestyled heeft, heb ik al 3 erg positieve kijkers gehad, terwijl ik daarvoor nog niemand had gehad. Het is nu nog wachten op de positieve kijker die ook koopt, maar ik ben er van overtuigd dat dat door de restyling veel minder lang gaat duren!! 
Marit bedankt!

L. van der Hooft
Vlissingen