Voor wie

Mijn klanten willen dat hun te koop staande huis de interesse krijgt die het verdient, zodat er genoeg serieuze kijkers komen. Ze willen hun huis zo makkelijk, snel en goed mogelijk verkopen, omdat ze dolgraag verder willen met hun leven.

Ze begrijpen dat je met aandacht voor styling en fotografie, de állerbeste versie van je huis kunt laten zien aan de wereld. 
Dat je hiermee veel meer interesse kan krijgen en dat......als er veel serieuze interesse is... dit niet alleen heel fijn voelt en comfortabel, maar dat je je huis op die manier makkelijk en snel verkoopt voor een hele goede prijs.

Ik help o.a. zakelijke klanten, die woningen opknappen en doorverkopen. Ik denk met ze mee in de basis en richt de woning uiteindelijk tot in de puntjes voor ze, voordat ik het stileer en fotografeer voor de verkoop. Ze vinden het fijn dat ze dit stuk helemaal aan me over kunnen laten.

Vaak help ik ook mensen die bijvoorbeeld het huis van hun ouders moeten verkopen. Ik help in eerste instantie door goed naar ze te luisteren, met ze mee te denken en overzicht te geven. Het is altijd zo'n opluchting voor ze om te weten wat ze nou beter wel of juist niet zouden moeten doen aan het huis.

Ook help ik regelmatig mensen die helemaal niet blij zijn met de huidige foto's van hun huis. Ze zijn het dan zó beu dat ze weinig kijkers krijgen en dat de kijkers die komen hun huis nog afkraken ook. Ze ervaren hóé anders en fijn het kan zijn!

Ik kan geen mooier compliment krijgen als ze na de styling en nieuwe foto's wél trots zijn op de foto's. Trots op hun mooie huis. Dat ze weer helemaal voelen en begrijpen dat ze zélf ooit vielen voor dit droomhuis, ookal is het nu tijd voor een volgende stap.... het helpt ze enorm om al een beetje afscheid te nemen van het huis en ik weet inmiddels als geen ander.....als die trots er is en als ze al in staat zijn om een beetje afscheid te kunnen nemen van het huis, dan volgt de rest al snel vanzelf!

Redenen waarom je mij op hulp zou vragen:

 

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies