Veelgestelde vragen

Waar werkt Verknocht?
Verknocht is gevestigd in Goes, Zeeland en werkt veelal in Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Terneuzen, Bergen op Zoom, maar ook daarbuiten, zo heeft Verknocht o.a. in Boskoop en Dordrecht een mooie verkoopstyling en een leegstaande woning mogen inrichten. Neem gerust contact op.
 
Waarom zou ik al vóórdat mijn huis in de verkoop komt een verkoopstylist inzetten?
Ten eerste krijgt een gestileerde woning een hogere waardebepaling,  zodat de vraagprijs uiteindelijk ook hoger bepaald zal worden, dan zonder verkoopstyling. zorg  wel dat de vraagprijs realistisch is. Ten tweede zijn de eerste 6 weken als de woning in de verkoop komt het belangrijkst om de potentiēle huizenkoper te "triggeren". Dit is de allereerste indruk die je kunt maken en daarvoor is het ontzettend belangrijk dat de woningpresentatie en woningfotografie optimaal is.

De economie trekt weer aan, dus is het nog wel nodig om een verkoopstyliste in te huren?
Gelukkig trekt de huizenmarkt weer aan, maar de tijd dat de kopers in de rij stonden voor een woning is echt voorbij. Vóór 2007 waren er op 1 te koop staande woning 7 potentiēle huizenkopers, de laatste jaren is dat veranderd in 1 potentiēle huizenkoper op 25 te koop staande woningen. Om er dus uit te springen tussen alle te koop staande woningen op het internet is het zeker verstandig om gebruik te maken van verkoopstyling.
En vergeet ook niet dat woningen een hogere waardebepaling krijgen na verkoopstyling.
 

Onze woning is smaakvol, modern en netjes ingericht, is het dan toch verstandig om een verkoopstyling te laten doen?
Dat is mooi en de kans is groot dat we met een kleine styling een top presentatie kunnen maken.  Wij kijken objectief naar uw woning, vanuit het oogpunt van een potentiēle koper, we maken het verkoopklaar door gebruik te maken van verschillende basisprincipes (van depersonaliseren tot sfeer creēren.) Dit is aan te raden in elke situatie. Het zorgt dat de vierkante meters samen met de positieve punten van de woning in het oog spingen  daar draait het om. In sommige gevallen is een verkoopstyling overbodig en kiezen we voor een fotostyling,

Mijn woning staat al zo lang te koop, heeft verkoopstyling dan nog zin?
Ja zeker! Uit onderzochte cijfers blijkt, dat 70% van de woningen die al 1,5 jaar te koop staan, binnen drie maanden worden verkocht na de restyling en het plaatsen van goede en professionele woningfoto's door een house of kiki verkoopstylist (bron House of Kiki Haarlem)
Verkoopstyling is effectiever én veel voordeliger dan het verlagen van de vraagprijs (met stappen van €5000 of €10.000 euro)

Mijn woning staat leeg, wat zijn de mogelijkheden?
Door het laten inrichten van een model- of leegstaande woning kan de potentiēle koper zich een beter beeld maken bij de ruimte en de mogelijkheden. Het spreekt meer aan, oogt ruimer wanneer het ingericht is en zal meer kijkers trekken dan een leegstaande woning. Ook zullen de positieve punten van de woning beter opvallen en "gebreken" zullen minder in het oog springen.
Verknocht styling heeft een eigen  meubelverhuur.Je woning word volledig ingericht, afgestyled  en gefotografeerd. Ook kan Verknocht je volledig ontzorgen door samen te werken met een professioneel schilder en klusbedrijf.  Neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

De woning van mijn bejaarde vader komt in de verkoop. Het huis is erg gedateerd,een echte seniorenwoning, het heeft een verouderde badkamer en een incomplete en donkere keuken, Loont het om hier een verkoopstyling te doen?
Nee, een verkoopstyling is niet wat ik aanraadt in dit geval, er zijn twee ,mogelijkheden, waarvan de eerste het meest ingrijpend is.
 1) De woning volledig laten opknappen en schilderen. Hierna is het perfect om de woning in te richten met meubelverhuur (wanneer de woning leeg is.
2) gebruik te maken van het laten maken van 2D plattengronden en 3D animaties, de woning blijft in de staat zoals hij is, maar online maken we een 3D beeld hoe de woning kan worden. Hiermee krijgt een potentiele koper een beeldhoe de woning er uit kan zien met een moderne keuken etc. Veel mensen trekt dit over de streep. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen.

Verkoopstyling is toch duur? Is het wel de moeite waard?
Onterecht wordt vaak gedacht dat verkoopstyling erg duur is, verkoopstyling is maatwerk en de prijs is afhankelijk per situatie, maar waar nu nog vaak gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5000,- of € 10.000,-!) beginnen de prijzen voor verkoopstyling al vanaf 
€ 595,-. Verkoopstyling is dus veel goedkoper én effectiever en betaalt zich 9 van de 10 keer dubbel en dwars terug.
Ik schrik zelf soms van de rigoreuze prijsverlagingen. Dan wou ik altijd dat die mensen hadden geweten van het succes van verkoopstyling.
Zelf ben ik van mening dat de vraagprijs realistisch moet zijn, maar altijd in combinatie met de best mogelijke presentatie.
Is dit niet haalbaar met uw budget? Een mooi alternatief is fotostyling.

Waarom zou ik geld steken in een huis wat ik toch wil verkopen?
Een hele begrijpelijke vraag, het antwoord is eigenlijk heel simpel. Een gestileerde woning levert meer geld op, omdat het een hogere waardebepaling krijgt. Daarnaast zal uw woning opvallen in positieve wijze op het internet en een zeer brede doelgroep aanspreken. Het doel is om uw woning sneller te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Het geld verdient u 9 van de 10 keer dubbel en dwars terug.

Is het moeilijk of veel werk om mijn huis weer in dezelfde staat te krijgen  als vlak na de restyling te krijgen als ik een bezichtiging heb?
Nee, ervaring leert dat dit niet moeilijk of veel werk is, na onze diensten ontvangt u van ons een lijst met tips voor de bezichtigingen.
Naast dat wij een mooie styling willen afleveren en uw woning optimaal tot zijn recht zullen laten komen, denken en handelen wij ook praktisch, zodat u weinig extra meer hoeft te doen bij een bezichtiging. U zult hier ook altijd adviezen in mee krijgen, op maat van uw persoonlijke situatie.
Mocht u het toch nog lastig vinden mag u ons altijd inschakelen voor een laatste styling voor een open huis of bezichtiging.

lk wil mijn woning niet verkopen, maar zo'n restyling klinkt wel erg aantrekkelijk, kan dat ook als ik mijn woning niet verkoop?
Die mogelijkheid is er zeker. Ook als u uw woning niet wil verkopen, kan het prettig zijn als iemand objectief naar de woning kijkt en de handen uit de mouwen steekt, ook hier kunnen we een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek voor inplannen. Klik hier om te zien welke diensten we onder andere aanbieden op stylinggebied.

 

De mogelijkheden van onze diensten zijn breed en wij komen graag tegemoet aan uw wensen.
Heeft u nog vragen, neemt u gerust contact op.