Vastgoedstyling


De beslissing voor het wel of niet kopen van een huis is pure emotie! Dat is altijd zo geweest. Vroeger was een kleine foto in de woonkrant genoeg. Bij een bezichtiging keek iedereen er feilloos "doorheen". Dát is tegenwoordig wel anders. Alles wat te koop is wordt met aandacht gepresenteerd. Zelfs de komkommers in de supermarkt! .... Styling en fotografie zijn niet meer weg te denken. We zijn er zo aan gewend, dat het pas op zou vallen als het er ineens niet meer zou zijn.

En toch..... een huis laten stylen voor de verkoop is voor veel mensen best wel een dingetje. ...ik begrijp het, echt waar! Van tevoren gaan er allerlei gedachtes door je heen: "Wat een gedoe! Kan ik dan nog wel lekker leven en wonen?  Straks voel ik me niet meer thuis hier.  Het is mijn huis! Een vreemde gaat me toch niet vertellen wat er goed aan is en wat niet. Wat voegt het nou eigenlijk echt toe? Ze kijken er maar doorheen" 

De klanten met de grootste twijfels vooraf waren uiteindelijk mijn méést dankbare klanten!  Ze kregen al snel veel meer serieuze en enthousiaste kijkers. Hun huis bleek nog prima leefbaar....en dat "gedoe?"  Ze waren vooral blij dat ik met ze meedacht over wat slim was om aan te pakken of wat juist niet. Het gaf ze overzicht en ik bleek ook nog best aardig ;-)   Eigenlijk werd het allemaal makkelijker voor ze. Het is veel waard om zelfverzekerd en trots te zijn, terwijl je je huis snel, goed en makkelijk verkoopt!
En dat thuisvoelen?......het voelde niet altijd helemaal meer als echt "van hun" en dat is best even wennen. Maar uiteindelijk bleek dit helemaal niet zo erg. Het voelde altijd nog wel steeds als thuis!


Dit is echt iets voor jou als ...

Dit levert het op...

Zo gaan we te werk....

Investering

*€1647,- incl BTW  en tot 6 maanden huur van kleinmeubelen en accessoires 
(gemiddelde prijs voor eensgezinswoning met 3 slaapkamers)

 

 

Vermeld "Vastgoedstyling" en je telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Tot snel! 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Namens het Bezuijen Team Dank-Je-Wel! 
Dankzij jouw superfoto's is de Dolphijn 10 in 1 dag verkocht! Top
Jan, Angelique, Floris & Nathalie
Bezuijen Bemiddeling, Ouddorp

 

Heel leuk om de foto's terug te zien! Het ziet er heel ruimtelijk en licht uit! Ik heb je enthousiasme en inzet zeer gewaardeerd. Ik (en dus jij) kregen nog complimenten van mijn mede-erfgenamen en ook van de overbuurman op "De Dolphijn" over het resultaat! Nu maar hopen dat het huisje deze zomer verkocht gaat worden.
In ieder geval zal het aan jou niet liggen...
Marianne Hoogstad, vakantiewoning Ouddorp  (Huisje werd nog diezelfde dag verkocht!)

 

4 bezichtigingen binnen één week en zelfs een bod zonder bezichtiging. Allemaal afgekomen op jouw prachtige inrichting en foto's!  Verliefd geworden op mijn eigen huis, wat een goede inrichting en foto's doen! Gemaakt door een echte professional, gepassioneerd en talentvol
Jolanda Goeree, Arnemuiden

 

 

Marit sloeg de spijker op z'n kop met haar advies voor de restyling van vakantiehuis de Duinvlinder. Het interieur ademt nu natuur en zee, en versterkt het vakantiegevoel. Op de foto's is dat mooi vastgelegd. We zijn er heel blij mee

Marian de Boer, over de vastgoedstyling die ik voor haar deed om de verhuur van haar vakantiewoning in Burgh-Haamstede te bevorderen.
(vastgoedstyling en fotografie)

 

 

Doortastend en creatieve styliste, gevoel voor nuance en detail. Dat zijn de trefwoorden waarmee ik Marit met de styling van mijn woning wil typeren. Haar zorgvuldige voorbereiding en tomeloze inzet tijdens de inrichting hebben voor mij een fraai resultaat opgeleverd! Binnen 3 weken verkocht, bedankt Marit!

P.S. tip voor mijn collega makelaars: wacht niet te lang om Marit uit te nodigen!

Cees Kole Makelaars over de vastgoedstyling die ik mocht doen in zijn woning in Kapelle
(vastgoedstyling en fotografie)

 

 

Mijn makelaar Ronald Zwolle heeft mij in contact gebracht met Verknocht Styling.
Marit is toen een keertje langs geweest en zag veel mogelijkheden om het er zo mooi mogelijk uit te laten zien.
Sinds Marit het gerestyled heeft, heb ik al 3 erg positieve kijkers gehad, terwijl ik daarvoor nog niemand had gehad. Het is nu nog wachten op de positieve kijker die ook koopt, maar ik ben er van overtuigd dat dat door de restyling veel minder lang gaat duren!! 
Marit bedankt! 
L. van der Hooft Vlissingen

 

Voordat wij ons jaren 30 huis te koop zouden zetten,  is Marit langs geweest.  Zij bekeek ons huis objectief en met een frisse blik. Op haar advies hebben we eerst wat muren geschilderd en dingen opgeruimd.  De styling die ze bij ons deed was erg leuk.  Wat een leuke spulletjes allemaal!  Met relatief kleine ingrepen zag ons huis er ruimer en lichter uit.  Op de eerste dag dat ons huis op funda stond kregen we meteen de eerste kijker.  We kregen veel belangstelling.  Van de kijkers hoorden we vaak dat ze de funda-foto's mooi vonden. 
Na vier maanden in de verkoop is ons huis verkocht voor een goede prijs.  Zonder de professionele hulp van Verknocht zouden we vast niet zo veel belangstelling hebben gehad. We zijn daarom erg blij met Verknocht en kunnen iedereen die verkoopplannen heeft Marit aanbevelen.

Fam. Locht, Dordrecht

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies