Fotostyling en fotografie

De combinatie van styling en fotografie zijn niet meer weg te denken, het is overal. We zijn er zo aan gewend, dat het pas op zou vallen als het er ineens niet meer zou zijn. Kun je je "Pinterest" dan nog voorstellen? 

Het gebeurt me regelmatig. Dat makelaars en andere mensen me vragen of ik voor hun de foto's wil maken. Niet stylen, maar alleen fotograferen. En... hoewel ik de omzet soms écht goed kon gebruiken heb ik zo'n opdracht nooit aangenomen. Ik geloof er namelijk niet in. Het succes is de combinatie van een goede balans in de styling en de juiste hoek van de camera. 

Maar goed, ik tref dus best vaak mensen die echt graag met me willen werken, maar die de investering in een uitgebreide vastgoedstyling niet kunnen of willen maken.  Hoewel ik altijd iedereen wil helpen vind ik het wel belangrijker dat ik altijd trots kan zijn op wat ik doe, zodat ik volledig sta achter wat ik doe.  Ik ben op zoek gegaan óf en zo ja, wat er mogelijk was om dat te bereiken, maar die voor mijn klant een veel kleinere investering vragen.  Na heel wat proberen, rekenen, verbeteren en doorontwikkelen is hier dan de fotostyling 2.0.... We gaan je huis helemaal "fotoklaar" maken en jij gaat me assisteren bij het stylen en tijdens de foto's! We gaan voor een knaller van een fotorapportage, één waar je heel blij en trots van wordt. Voor ik wegga krijg je van mij nog tips, zodat je nog verder aan de slag kunt gaan om je huis verkoopklaar te maken, zodat je huis klaar is voor de kijkers!

Dit is echt iets voor jou als ...Dit levert het je op....


Zo gaan we te werk

 

Investering

*€497,- incl BTW  
(gemiddelde prijs voor eensgezinswoning met 3 slaapkamers)

 

 

 

Vermeld "Fotostyling" en je telefoonnummer.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Werken met Marit is een groot plezier. Na haar styling voel ik me zelf weer helemaal happy in mijn huis, al deden we het voor de kopers. Ze slaagde erin om het allemaal net even gezelliger te maken. Al het moois kreeg een nieuwe plek. Moet ik nog meer zeggen? O ja, Marit's sprankelende karakter zorgde voor een fijne middag samen. (de woning trok veel kijkers en werd binnen 2 weken succesvol verkocht)
Selma Osman, fotostyling Vlissingen

 

We waren op zoek naar een goedkope manier om ons huis te verkopen. We deden dit bij een zelfverkoopmakelaar, maar een fotograaf  kost dan al gauw 300 euro of meer. Voor iets meer heb je al foto's met styling van veel betere kwaliteit bij Verknocht. 
We hadden zodoende geen verkoopkosten anders dan deze foto's. Een besparing van +/- 2500 euro.
De foto's werden aan het einde van de dag geleverd. De volgende dag stond het op facebook en kwamen de eerste verzoeken voor bezichtiging al binnen. Het huis was na een week op facebook verkocht!
Als we het niet hadden gedaan hadden we standaard foto's gehad en had de verkoop mogelijk minder snel gegaan.
We kozen voor Verknocht voor de prijs/kwaliteitsverhouding. De stijl van fotograferen spreekt kennelijk veel mensen aan.
Marit is relaxed, prettig in de samenwerking en service gericht.
Ik zou tegen anderen willen zeggen: " Niet eigenwijs zijn en gewoon het advies wat je krijgt uitvoeren. Het gaat niet om wat je zelf mooi vind, maar om wat een zo groot mogelijke groep mensen aanspreekt.
Elroy & Nina over de fotostyling die ik samen met hen deed in hun huis in Kloetinge

 

Tijdens het Open Huis zijn er 10 bezoeken geweest. Ik heb alles precies zo laten staan na jouw fotosessie. Het appartement werd door iedereen geprezen en ik denk zeker dat de styling daarin bijgedragen heeft. (de woning trok op het "open huis" 9 kijkers en werd in een half jaar verkocht)
Peter Stroo, Vlissingen


 

Marit, ik wilde je nog even bedanken voor de goede styling en mooie foto's. Mijn huis is nog nooit zo netjes geweest! ;-)
De totale presentatie ziet er super uit!
Ik zal de tips zeker meenemen voor de komende (hopelijk vele) bezichtigingen.
(De woning werd binnen 3 weken succesvol verkocht)
Nienke de Paepe, Koudekerke

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies