Aanbod

Ik stileer en fotografeer huizen voor de verkoop. Ik geloof dat Iederéén meer uit de verkoop kan halen met aandacht voor styling en fotografie! 

Waar het in het kort op neer komt is, dat ik bij het stylen van een huis voor de verkoop, de aandacht verleg van het interieur naar de mooie en bijzondere elementen van het húís. Dat is waar het om gaat bij de verkoop. Dat is wat jouw huis uniek maakt en wat achter blijft als jij straks weg bent. Daar moet een nieuwe koper verliefd op worden en daarom moet dit op de foto al in één oogopslag zichtbaar en duidelijk zijn. 
In de praktijk is het juist vaak het interieur wat het meest opvalt en dat gaat ten koste van de aandacht van die mooie en unieke elementen.

Ik zie meteen wat er verbeterd kan worden aan de presentatie, zodat jouw huis echt "gezien" wordt en het de interesse krijgt die het verdient. Ik ben anders dan andere stylisten, omdat ik pas begin én stop als ik zeker weet dat iedereen ziet hoe fijn jouw huis eigenlijk is. 

Ik doe niets liever dan mijn klanten en hun huis precies dát te geven wat nodig is, zodat ze veel meer kijkers krijgen en hun huis snel, goed en gemakkelijk zullen verkopen!

Dit doe ik op verschillende manieren: 

Fotostyling en fotografie
Dit is echt iets voor jou als je...

Vastgoedstyling

Dit is echt iets voor jou als ...Styling en meubelverhuur
Dit is echt iets voor jou als ...

 

Marit heeft het huis de warme sfeer gegeven dat het verdient!
Esther van Koeveringe, Goes

Binnen 3 werkdagen tegen de vraagprijs verkocht!
DHC Vastgoed, Goes
 

> Meer recensies